×

Bakan Ersoy: Kütüphanelerle ilgili iyi bir kadro alımı yapacağız

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, katıldığı canlı yayın programında ‘Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı bize sözlü onay verdi. Kütüphanelerle ilgili iyi bir kadro alımı yapacağız.’ dedi.

 

10 yorum

comments user
bilgimühendisi

Bölüm bitti bölüm şöyledir böyledir alım olmaz bir daha gibi büyük büyük laf eden bir tayfa vardı acaba onlardan var mı haberi olan?
Bu süreçte 465 kişi alımı gerçekten çok iyi. Resmi bir açıklama geldiğinde bu konuyu ayrıntılı konuşmak daha değerli olacaktır. Şimdiden BBY ailesine hayırlı olsun:)

comments user
Şahin

bu alım 2020 kpss mi yoksa 2022 puanıyla mı olur?

comments user
Kütüphaneci!!

Arkadaşlar büro personeli olarak çalışan biriyim ama kütüphaneci olmak istiyorum ilk 60 tayım mülakatta çalışıyorum diye eleme ihtimalleri Yüksek mi değerli görüşlerinize ihtiyacım var

    comments user
    Çağrı

    Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü mezunu musunuz

    comments user
    Kütüphaneci

    Evet hocam bby mezunuyum büro personeline mecburen gitmek zorunda kaldık alım olucağını bilmiyordum

    comments user
    mehmet

    Bence hayır.
    Hakkaniyetli bir alım olursa tecrübeli olman urum yararınadır.

    comments user
    Kütüphaneci

    Bende öyle düşünüyorum hocam inş öyle de olur teşekkür ediyorum

    comments user
    Smyy

    Hocam, inşallah önünüzde sizin çok fazla çalışan bby ci vardır. Çünkü benim atandığını sene çalışmayanlara öncelik verildi ve mülakatta zaten işin var neden başvurdu dedikleri olmuş diye konuşuluyordu. kpss barajı kaç olur bilmiyorum ama eğer barajın üstünde atamak için kişi yeterli değilse herkesi alırlar. Fakat bizim komisyon işsize öncelik vermişti net gördük bunu.

    comments user
    Kütüphaneci

    Smyy hocam merhaba aynen işin var dedikleri olmuş ama bunun yanısıra cumhurbaşkanlışı kütüphaneci olarak ve subay olarak çalışanlarda kazanmış kimsenin de mülakatta garantisi yok ondan dolayı yoksa elenmeyeceğimizi Bilsek istifa ederiz öyle gideriz mülakata sonuçta kütüphaneci olmak için sınava çalıştık

comments user
resulll

Arkadaşlar merhaba, tahminen kaç alım olur? Tahmini veya duyumu olan var mı?