×

İnegöl Belediyesi Kütüphaneci İlanı | Son Başvuru – 05 Kasım 2021

İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediyede çalışmak üzere Bilgi ve Belge Yönetim Personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, belediye bünyesinde çalışacak 1 personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru yaptı. Açıklamada; “Belediyemize 1 Bilgi ve Belge Yönetim Personeli alınacak. Başvuracak adaylarda erkek olması durumunda askerlikle ilişiği olmayan kişiler tercih edilirken, aynı zamanda Bilgi ve Belge Yönetimi Mezunu olmak (Kütüphaneci), Kamu Kütüphanelerinde stajını tamamlamış olmak, bilgisayar kullanımı becerisine sahip olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, tercihen belediye mevzuatını bilen ve vardiyalı sistemde çalışabilecek 1 personel alımı yapılacak” ifadelerinde yer verildi.

Başvurular 5 Kasım 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Kemalpaşa Mahallesi Cuma Sokak No:9/1 adresinde Beşinci Mevsim Kültür Merkezi zemin katında bulunan Personel Hizmetlerine yapılabilecek. Aynı zamanda personelhizmetleri@inegol.bel.tr adresinden online başvuru ve ayrıntılı bilgi için 153 Çözüm Merkezinden bilgi alınabilecek.

  İnegöl belediyesi kamu personel alımı son başvuru tarihi 5.11.2021 olarak açıklandı.

•    Başvuru yapacak olan vatandaşların kurumun hizmet binasına şahsen başvuru yapmaları gerekmekte.

•    Kemalpaşa Mahallesi Cuma Sokak No: 9 İnegöl

•    Telefon Bilgisi: 0 224 713 19 10

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Kamu personel alımı kapsamı içinde başvuru yapacak olan kişilerin yeni teknolojileri takip etmesi, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve Bilgi Belge Yönetimi bölümlerinden mezun olmak.

2.    İnegöl belediyesi memur alımı için başvuru gerçekleştirecek olan kişilerin Bilgi Belge Yönetimi bölümlerinden mezun olması, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve Katalog veri tabanı yönetimi konularında tecrübe sahibi olması gerekiyor.

3.    Bütün adayların koleksiyon takibinde bilgisayar programlarını etkin kullanmasını bilmeli, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve tercihen belediye mevzuatını bilmesi gerekiyor.

4.    Başvuru gerçekleştirecek adayların tercihen kamu kurum ve kuruluşlarındaki süreçlere hakim olması, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve İngilizce dil bilgisi seviyelerinin iyi olması ayrıca devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

 

 

 

KAYNAK