×

Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Nihai Başarı Listesi Açıklandı! (Sadece ihtisas elemanları asil listeye alındı.)

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Kütüphane Müdürlüğü Görevde Yükselme yazılı sınavından yeterli puan alarak 02-13/08/2021 tarihlerinde yapılan sözlü sınava katılan adaylardan başarılı olanların yazılı ve sözlü sınav ortalamasına göre asil ve yedek başarı listesi daha önce açıklanmıştı.

Mevzuata uygun hale getirilen nihai listede Kütüphane müdürlüğü ihtisas elemanı (Üniversitelerin bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, dokümantasyon-enformasyon veya arşivcilik bölümlerinin herhangi birinden lisans eğitimi alanlar) olan kişilerin asil listeye alındığı değerlendirilmektedir.

Bakanlık tarafından yapılan duyuru aşağıdadır;

07/04/2021 tarihinde yapılan Kütüphane Müdürlüğü Görevde Yükselme yazılı sınavından yeterli puan alarak 02-13/08/2021 tarihlerinde yapılan sözlü sınava katılan adaylardan başarılı olanların yazılı ve sözlü sınav ortalamasına göre asil ve yedek başarı listesi Bakanlığımız intranet duyurular bölümünde yayınlanmıştı. Ancak; 03/06/2014 tarihli ve 29019 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Kültür ve Turizm Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğin “Sınav Sonuçlarına İtiraz” başlıklı 17.maddesi uyarınca, yapılan itirazların Kütüphane Müdürü Sınav Kurulunca değerlendirilmesi sonucu oluşan nihai başarı durumunu adaylar https://sbs.ktb.gov.tr/sorgu/kutuphanesonuc/ linkinden T.C. ve sicil numaraları ile öğrenebileceklerdir.

 

Kaynak