×

Milli Savunma Bakanlığı Kütüphaneci İş İlanı-Son Başvuru-31 Ocak 2020

1. Millî Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesinde memur olarak istihdam edilmek üzere; “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu” ile “Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre personel alımı yapılacaktır.
2. İdare gerek gördüğü takdirde alım yapılacak unvanları, kadroları ve illeri değiştirebilecektir. Başvuru süresince adayların ilanda yapılacak güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.
3. Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.

4. Adaylar başvuru şartlarında istenen; diploma (sadece lise mezunu adaylar diplomalarını yükleyecek olup; ön lisans ve lisans mezunu adayların diplomaları YÖK’ten çekilecektir.), ustalık-kalfalık belgesi, pedagojik formasyon belgesi, yabancı üniversitelerden mezun olunması halinde Yükseköğretim Kurulu onaylı denklik belgesi ve bilgisayar sertifikasını sisteme yükleyeceklerdir. Belgelerini yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.
5. Şehit/Gazi yakınlık belgesini sisteme yüklemeyen adaylara %10 puan eklemesi yapılmayacaktır. (VAZİFE MALULU KABUL EDİLMEYECEKTİR.)
6. Başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların başvuruları hangi aşamada olursa olsun geçersiz sayılacaktır.
Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’ne açılan 1 kişilik Kütüphaneci kadrosu detayı aşağıdaki gibidir:
  • Kadro: Kütüphaneci-Teknik Hizmetler Sınıfı (THS),
  • Derece: 9.derece,
  • KPSS türü: KPSSP03,
  • Alınacak şehir: ANKARA,
  • Nitelik:Kütüphanecilik, Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve enformasyon, arşivcilik lisans programlarından mezun olmak
Başvuru kılavuzu için tıklayınız…
Başvuru yapmak için tıklayınız…
Güvenlik Soruşturması Formu İçin tıklayınız…
Alım başvuruları https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 30 Aralık 2019- 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir.