×

Hacettepe Üniversitesi BBY Bölümü Öğretim Üyesi Alım İlanı – Son Başvuru – 14 Ocak 2020

Hacettepe Üniversitesi birimlerinde açık bulunan anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Söz konusu alım içerisinde Bilgi ve Belge Yönetimi alanında Doktora derecesine sahip olmak şartıyla 1 kişilik Dr. Öğr. Üyesi alımı yapılacaktır.

Adayların, başvurularını 30 Aralık 2019 – 14 Ocak 2020 tarihleri arasında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapmaları gerekmekte olup, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular kadronun ilan edildiği birime, Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular ise Rektörlüğümüze (Yazı İşleri Müdürlüğüne) yapılacaktır.

Adayların, Hacettepe Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilmiş ve Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış başvuru koşullarını https://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama- kriterleri 2019basvurukosullari) ve atama kriterlerini (https://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama-kriterleri 2019) sağlamaları gerekmektedir. Ancak, Hacettepe Üniversitesi Atama Kriterlerini karşılamış olmak kadro ilanına başvurmak için asgari koşuldur, kadroya atanma hakkı sağlamaz.

 

 

1 yorum

comments user
Sevinç

Semanur Hanıma kadro gelmiş hayırlı olsun:) 2020 herkese hayırlı olsun:)