×

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Araş. Gör. İlanı-Son Başvuru-30 Aralık 2019

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Diş Hekimliği, Turizm, Edebiyat ve Siyasal Bilgiler Fakültelerine 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

FAKÜLTE/

BÖLÜM/

ANABİLİM DALI

UNVAN KAD. DER. ADET ARANILAN NİTELİKLER
Edebiyat/

Bilgi ve
Belge
Yönetimi

Araş.

Gör.

5 1 Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü lisans mezunu
olmak ve bu alanda doktora yapıyor olmak.

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız

BAŞVURU ADRESİ

Edebiyat Fakültesi:

Güney Kampüsü

Dumlupınar Mahallesi D-100 Karayolu No:98

Kadıköy/İSTANBUL

Not: Ön değerlendirme sonucu, giriş sınavı ve sınav sonuç ilan tarihlerini içeren takvim ilanımız yayımlandıktan sonra https://www.medeniyet.edu.tr/tr/duyurular adresinde ve ilgili fakültelerin web adreslerinde duyurulacaktır.

Başvurular ilgili fakültelere şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

Postada meydana gelen gecikme nedeniyle ilanda belirtilen süre içerisinde yapılamayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

4 yorum

comments user
Suzan

Bölümler ve Kütüphane Daire Başkanlıkları yıllardır hiç yayın yapmadan, mesleğe gram katkısı olmayan ve birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan bir sürü asistan ve uzman insan ile dolduruldu. Gerçek anlamda geçenlerde Başkan Ali Fuat Kartal’ın da dillendiği gibi doktora tezini 6 yılda zor bitiren veya bitirdikten sonra da kadro bekletilen bir sürü asistanla kaynamaya devam ediyor. Sadece Osmanlıca ve kimsenin okumadığı master tezleri ile kadroları alan bir güruh gelişti mesleğimizde. Son 10 yıldır İstanbuldan talimat geliyor ve Anadolu bir rektör hemen kişiye özel ilan açıyor. Yada bireysel ilişkiler ile kadrolar açılıyor. Bu durumlar da düzelmez gibi duruyor. Benim şartlarım tutmakta ama hiç evrak yollamakla uğraşamam. Allah hakkı olan herkese kolaylık versin…

    comments user
    Gökhan

    arkadaşlar, biz inadına başvuralım, belki alacakları kişi liste dışı kalır bu sayede, selamlar

comments user
Suzan

5-6 kişinin uğraştığı ve 3 ay önceden kazandırılacak bayanın belli olduğu bir kadro, geçiniz.

    comments user
    Yasin

    Kimi kandırıyorlar acaba ? Allah’tan korkmaz, kuldan ve kul hakkından zerre korkmaz bu Medeniyet Üni. BBY Bölümü yetkilileri. Alınacak kişi belli zaten, laf olsun diye ilan açmışlar birde!