×

Önce depoya sürülmüştü ve şimdi de işten atıldı! @aydinileri

Bergama Belediyesi’nde mobbinge maruz bırakılmasıyla gündeme gelen; Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkan Yardımcılığı ve eski Okul Kütüphanecileri Derneği Başkanı Aydın İleri‘nin işine son verildi. Aydın İleri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine ulaşan tebligatı aktardı. Tebligatta, Aydın İleri’nin sözleşmesinin 31 Aralık 2019’dan sonra yenilenmeyeceği ifade edildi.

Konuyla ilgili TKD Başkanı Ali Fuat KARTAL sosyal medya hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Bergama Belediyesi TKD Genel Başkan Yardımcısı meslektaşımız Aydın İleri’nin iş akdinin 31 Aralık 2019’da sona ereceğini yazılı bir belge ile kendisine illetti. 2020’ye girerken insanlar yeni umutlar için 10’dan geriye sayarken Aydın İleri işsiz kalacağı saniyeleri sayacak. Ne kadar Acımasız olduk. Bizim gibi düşünmeyenlere yaşama hakkı tanımıyoruz. Kimileri yeni yıla bu ülkeyi bizden daha çok sevdikleri için! 2-3 maaş alarak girecekler. Onların mutluluğu bizim acılarımız yeni yıla birlikte girecekler.”

Herhangi bir siyasi görüşe, farklı düşünceye sahip olabilirsiniz. Sırf bu özelliklerden dolayı hiçbir meslektaşımızın işine son verilmemelidir!!!

4 yorum

comments user
Ezgi

Teşekkür ediyorum. Fakat o zaman sadece başkanın çağrısını yayınlamıştıniz. Şimdi ise artı olarak fikrinizi de beyan ederek destek oluyorsunuz. Aradaki farkı görebiliyorum. Ayrıca bbyhaber özelinde değil, genele hitaben söylediklerim. Kaldı ki 2016dan bu yana sıkıntı yaşayan meslektaşlarımızın birçoğunun destek görememekten şikayet ettiğini bizzat biliyorum.

    comments user
    Dipsiz Göl

    eZGİ HANIMA SONUNA KADAR KATILIYORUM…

comments user
Ezgi

Merhabalar, 2016 yılında birçok kurum kapatılıp birçok meslektaşımız işsiz kaldığında da keşke aynı hassasiyeti gösterebilseydiniz. O dönemde Başkan Ali Fuat’ın haricinde kimsenin sesi çıkmamıştı. Hatta başkan birçok şirkete seslenerek bu şekilde işsiz kalanlara iş verilmesi yönünde çaba sarf ettiğinde birçok kişi beter olsunlar demişti, birçokları da yaşanılanları görmezden gelmişti. Aydın Bey için üzgünüm, umarım haklı mücadelesinde mutlu sona varabilir. Ve sizleri de ikiyüzlülüğünüz için kınıyorum, 2016 yılından beri lal olanlarınızı yani. Elimden de başka bir şey gelmiyor.