×

TR Dizin Tanıtım Etkinliği, 13 Eylül 2019, Ankara

Ülkemizde yayınlanan bilimsel süreli yayınlarda yer alan makalelere ortak bir alandan erişilmesini hedefleyerek 1992 yılında faaliyetine başlayan Türkiye’nin ilk ve denetimli veri tabanı olan TR Dizin‘in geliştirilerek Ulusal Atıf Dizini özelliği kazandığını belirtmekten mutluluk duyuyoruz.

Araştırmaların gün geçtikçe küresel, disiplinler arası ve işbirliğine açık hale geldiği günümüzde, TR Dizin yeni özellikleri ile 2018 yılından itibaren hizmet vermeye devam etmektedir. Araştırmaların takibi ve analizlerinin yapılması sağlanarak, tarama sayfası fonksiyonel hale gelmiş, ara yüz güncellenmiş, araştırmacı ve dergilerin atıfları ile araştırmacı, kurum, konu alanlarına göre performans ölçümleri sağlanmaya başlamıştır.

TR Dizin’deki bu gelişmelerin paylaşılması ve tanıtılmasına yönelik, 13 Eylül 2019 tarihinde Congresium ANKARA adresinde, 09:00-17:30 saatleri arasında “TR Dizin Tanıtım Etkinliği” düzenlenecektir.

Etkinlik, araştırmacı, editör, dergi sorumlusu ve tüm ilgililerin katılımına açık olup program daha sonra yayınlanacaktır.

Kayıt Formu için tıklayınız