×

2. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyum Programı ilan edildi

2. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyum Programı ilan edildi.

16-19 Ekim 2019 tarihleri arasında ikincisini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumu’nu bu sene “Çocuk  Kütüphanelerinde Okul Öncesi Dönem” teması ile kutluyoruz.

Başlangıçta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kitaplığı işbirliğinde başladığımız çalışmalarımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim sürecindeki belirsizlik nedeniyle maalesef ilerleyemedi. Bu süreçte yardım ve desteklerini esirgemeyen Ramazan Minder ve Ufuk Mazlum’a çok teşekkür ediyorum.

Gelinen noktada 2. Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumu, Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi İşbirliğinde, İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Sempozyuma gönderilen bildiri ve poster özetlerinin hakem değerlendirme süreçleri tamamlanmış olup, sempozyum programı web sayfasında ilan edilmiştir.

(http://www.cocukkutuphaneleri.org)

Ülkemizdeki çocuk kütüphaneleri ve kütüphaneciliği konusunda farkındalık yaratarak bu alana bir ivme kazandırdığına inandığımız sempozyuma teşriflerinizden onur duyarız.

Saygılarımla.

2 yorum

comments user
birses

Merhaba, haber içeriğinde tarih ” 6-19 Ekim 2019 tarihleri arasında” şeklinde belirtilmiş ama sanırım 16-19 Ekim 2019 olması gerek. Kaynak: http://www.cocukkutuphaneleri.org/ 1 yazmayı unutmuş olabilirsiniz 🙂 sevgiler

    comments user
    BBY Haber

    Merhaba,

    Geri bildiriminiz için teşekkürler. Düzeltilmiştir.