×

500 Kütüphaneci Alımı Hakkında Duyuru – Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı resmi Twitter hesabından Sözleşmeli 500 Kütüphaneci alınacağı açıklanmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi çerçevesinde sözleşmeli pozisyonda, 500 Kütüphaneci, 50 Mühendis, 65 Mimar, 50 Şehir Plancısı, 50 Tekniker, 25 Arkeolog, 25 Müze Araştırmacısı ve 20 Mütercim Tercüman ihdası yapılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Devlet Personel Başkanlığınca söz konusu pozisyonlara personel alımı için açıktan atama izni verilmesi halinde (KPSS (B) puanı esas alınarak) ilana çıkılacaktır.

Alımla ilgili bilgi Personel Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanmıştır. Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

 

Konu hakkında bilgi alışverişi BBY FORUM SİTEMİZDE yapılmaktadır. Forum sitemizdeki konuya erişmek için tıklayınız. Forum sitemize üye olmadan anında konulara cevap yazabilirsiniz. Ancak üye olursanız konulara daha hızlı cevap verebilir ve yeni başlıklar açarak konulara gelen yorumlardan e-posta adresinize gelen bildirimler sayesinde haberdar olabilirsiniz.
Konuya cevap göndermek üst ya da alt kısımlardaki “Cevapla” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
Not: Bu konuya şimdiye kadar yapılan yorumlar forum sitemize taşınmış olup bilgi alışverişi forum üzerinden devam edecektir.

1 yorum

comments user
İsmail Karaca

Konu hakkında bilgi alışverişi BBY FORUM SİTEMİZDE yapılmaktadır.

Forum sitemizdeki konuya erişmek için tıklayınız.

Forum sitemize üye olmadan anında konulara cevap yazabilirsiniz. Ancak üye olursanız konulara daha hızlı cevap verebilir ve yeni başlıklar açarak konulara gelen yorumlardan e-posta adresinize gelen bildirimler sayesinde haberdar olabilirsiniz.

Konuya cevap göndermek için üst ya da alt kısımlardaki “Cevapla” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Not: Bu konuya şimdiye kadar yapılan yorumlar forum sitemize taşınmış olup bilgi alışverişi forum üzerinden devam edecektir.

Yorumlar kapalı.