×

TKD İstanbul Şubesi diğer BBY toplulukları ile görüş alışverişinde bulundular

TKD İstanbul Şubesi üyeleri diğer BBY toplulukları ile önümüzdeki yıl içinde yapacakları etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için Ankara’ya gitti ve TKD Genel Merkezi’nde bir toplantı düzenlediler. Toplantıya dair şu açıklamayı yaptılar:” VARDIK, VARIZ, VAROLACAĞIZ… Herkese, hepinize, hepimize Yeni Mutluluklarla, yeni Umutlar, Yeni insanlarla bir Ankara dolusu Merhaba,

Neresinden başlarsak daha güzel ifade edebiliriz diye günlerce düşünmemiz gereken koskocaman iki günü geride bıraktık. Geliş amacımız, birliğimizi güçlendirmek, var olan bu birlikteliğe yeni umut tohumları ekmek ve birlikten nasıl bir güç doğacağını göstermekti. Bunu fazlasıyla hissetmiş olmanın gururu ve mutluluğu şu tarafta dursun, meslek büyüklerimizin ve hocalarımızın çabalarıyla bugüne getirdiği bu bayrağı ileriye, daha ileriye götüreceğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

Ortak gündemimizde, Bolu da var olan ve Nisan ayında bitirip zenginleştireceğimiz projemiz vardı. Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Merkezi ev sahipliğinde, Ankara’daki Bilgi ve Belge Yönetimi topluluklarının ayrı ayrı fikirleri alındı, tecrübeleri konuşmalara çok farklı bir hava kattı, süreçler konuşuldu ve ileriye dönük neler yapılabilir diye bir sürü mesleki konuşmalar yapıldı. Proje bağlamında netleşen, netleştikçe güzelleşen kararlar alındı. Bu konuda gerekli duyarlılığı ve hassasiyeti gösteren ve bize çokça zaman ayıran bütün topluluklara çok teşekkür ederiz.
Herşeye, herkese ve bütün şartlara rağmen şunu çok net söylememiz ve görmemiz gerekiyor ki ; Bir’iz, Diri’yiz, Birlikteyiz, bugün ve yarın hep iç içeyiz, her zaman birbirimizleyiz.”

@tkdgenelmerkez
@tkdistanbulsube
@tkdkampus
@aubilgitoplulugu
@hacettepebilgitoplulugu
@aybubilgitoplulugu
@k.u.bilgitoplulugu
@medeniyetbilgitoplulugu

1 yorum

comments user
khamil

aa bizim evdeki sürahiden