×

Atılım Üniversitesi Kütüphanesi’nden BBY öğrencilerine “İş başında eğitim”

Atılım Üniversitesi Kütüphanesi BBY öğrencilerine “İş başında eğitim” adı ile bir etkinlik düzenliyor. Atılım Üniversitesi Kütüphane Müdürü Emre Hasan Akbayrak tarafından yapılan açıklama şöyle; “BBY öğrencilerine “İş başında eğitim”Nisan ve Mayıs aylarında düzenlediğimiz, Ankara ve çevresindeki üniversitelerin BBY bölümü öğrencilerinden yoğun ilgi gören “Job Shadowing (İş Başında Eğitim)” programını, aldığımız olumlu geri bildirimler ve yoğun istek üzerine daha fazla BBY öğrencisinin yararlanabilmesi için tekrarlıyoruz.
Program kapsamında, Bilgi-Belge Yönetimi 2, 3 veya 4. sınıf öğrencileri arasından başvuru yapıp programa katılmaya hak kazanan 9 öğrencimiz 9 farklı birimde kütüphaneciler ile birlikte hareket ederek çalışmalarımızı birebir gözlemleme şansı bulacaklar. Programla ilgili detaylı bilgiyi ve başvuru formunu aşağıda bulabilirsiniz. Başvuru ön şartı: Bilgi-Belge Yönetimi, 2, 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak

Başvuru tarihleri: 12 Kasım 2018 – 16 Kasım 2018

Etkinlik Günü: 26 Kasım 2018, Pazartesi
Programa katılmaya hak kazananların ilanı: 19 Kasım 2018
Yer: Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim Kütüphanesi, Kızılcaşar Mahallesi, 06836 İncek Ankara.

Başvuru formu için tıklayınız

Etkinlik sayfası: https://atilim.libguides.com/jobshadowing
Sorularınız için: aysel.senoglu@atilim.edu.tr
Tel: 0312 586 8455

Job shadowing (Mesleki gölge / Çıraklık / Staj / İş gölgeliği / İş başında eğitim…) deneyimli bir çalışanı işinin başında izleme ve gözlemleme imkanı veren bir iş eğitimi türüdür.

Bu kapsamda öğrenciler, çalışanlar, stajyerler ya da alanı dışında bir işi tanımayı isteyen kişiler için Job shadowing oldukça uygundur.

Gölge olan kişi, izlediği kişinin gün içinde neler yaptığına dair kapsamlı bilgi elde etme fırsatı yakalar.