×

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kütüphanesi iletişim semineri düzenledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, üniversitenin tüm kampüslerindeki kütüphanelerin çalışanlarının katıldığı bir eğitim düzenlendi. Öğr. Gör. Dr. Özlem Bahadır tarafından verilen ve “İşimiz Gücümüz İletişim” adını taşıyan eğitimde; iletişim kavramı, iletişim süreci, empati ve etkin iletişim konuları ele alındı.

26 Ekim 2018 tarihinde, Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Veysel Haktan Özaçmak ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Demir de katıldı.

İletişim becerisinin, iş ve özel yaşamda başarının anahtarı olduğunu belirten Öğr. Gör. Dr. Özlem Bahadır, iletişimin önemine şu sözlerle dikkat çekti:

“İletişim becerisi, insanoğluna bahşedilen en büyük özelliklerden biridir. Bu alanda sürekli bir öğrenme ve öğrendiklerimizi uygulama durumunda olmalıyız. Çünkü duygularımızı, düşüncelerimizi, fikirlerimizi diğer insanlara daha açık ve anlaşılır halde iletebilirsek, tüm uğraşlarımızda daha başarılı olabiliriz.”

Katılımcılarla etkileşim içinde gerçekleştirilen eğitim, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına bağlı olarak değişik kampüslerde görev yapan kütüphane çalışanlarının bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunmalarını da sağladı.

Kaynak