×

TKD İstanbul Şubesi’nden Konuşma Ağırlıklı İngilizce Kursu

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi (TKD) Konuşma Ağırlıklı İngilizce Kursu düzenleyecek. Şubeden yapılan açıklama şöyle: “Sevgili öğrenci dostlarımız, Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi olarak, Hiperlink’in desteği, MBB Kütüphane ve Bilgi Merkezleri Platformu’ nun işbirliği ile sizler için ücretsiz katılım sağlayabileceğiniz Konuşma Ağırlıklı İngilizce Kursu düzenlemekteyiz.

İstanbul’daki Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik olan derslerimiz her hafta Pazar günleri 09:00-13:00 saatleri arasında olacak ve katılacak arkadaşlardan devam zorunluluğu rica edilecektir.

2 Aralık 2018’e kadar 5 hafta sürecek olan kursumuz, şayet verimlilik sağlanabilirse, sonrasında da devam edebilecektir.

Bölümlerimiz arasında eşit dağılımı gözetmek amacıyla, her üç üniversiteden 8 öğrenci olmak üzere toplamda 24 öğrencilik kontenjanımız olacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrenci arkadaşlarımızın, 2 Kasım Cuma günü mesai saati bitimine kadar https://fonzip.com/kutuphaneci/form/ingilizce-kursu linkinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Yapılan başvurulara istinaden, 3 Kasım Cumartesi günü kura çekimi gerçekleştirilecektir.

Kura çekimi sonucunda her bölümden 8 öğrenci olmak üzere 24 kişilik katılacaklar listesi ilan edilecektir. İlan edilen öğrenciler için ilk ders, 4 Kasım Pazar günü Marmara Belediyeler Birliği’nde yapılacaktır.

Kurs yeri adres bilgisi için bkz. http://marmara.gov.tr/Iletisim

İlgi duyan öğrenci arkadaşlarımıza faydalı olmasını dileriz.”

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi
@iubbyon @KampusTkd @medeniyetbilgi