×

Kadro açılmasını bekleyen meslektaşlarına sen de destek ol!!! #BBYkadroistiyor

Kamu kurumları 2018/2 KPSS yerleştirmesinde kullanılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı’na 5 Ekim tarihine kadar kadro taleplerini bildirmek zorundalar. Atama bekleyen BBY mezunu meslektaşlarımız da kadro açılması yönündeki taleplerini tüm platformlarda dile getirmektedir.

Atanmayı bekleyen meslektaşlarımız başta TKD, ÜNAK olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızın kadro taleplerinin toplanmasının son günü olan 5 Ekim‘e kadar kadro konusunda ilgili kurumlara baskı yapılmasını istemektedirler.

ÖNEMLİ DİP NOTLAR

Ayrıca, daha önceki atama dönemlerinde 4101 kodu ile bölümümüze ayrılan kontenjanlarımız boş kalmış ve meslektaşlarımız mağdur edilmişti. Bu kod hala tercih kılavuzlarında yer almaktadır, bu kodun acilen kılavuzdan kaldırılması gerekir. Hala kurumlar bu kod ile kadro talebinde bulunmaya devam etmektedirler. Bu yanlıştır!

Bizim tercih kılavuzundaki kodumuz 4099‘dur, kadro açmak isteyen kurumların bu kod ile kadro taleplerini bildirmesi önem arzetmektedir.

Özetle, tüm mezun meslektaşlarımız atanmayı bekliyorlar; tabi yeteri kadar kadro açılırsa!!! 

Siz de atama bekleyenlere destek olmak isterseniz #BBYkadroistiyor etiketi ile yetkili kişileri de paylaşımlarınıza ekleyerek sürece dahil olabilirsiniz. 

2018 KPSS YERLEŞTİRME TAKVİMİ

DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme taleplerinin toplanması ÖSYM Başkanlığınca tercihlerin alınması
KPSS 2. Yerleştirme 06 Ağustos – 05 Ekim 2018 11 – 20 Aralık 2018

3 yorum

comments user
Arzu

http://www.bbyhaber.com/bby/2014/05/09/kultur-bakanligi-tusak-kanun-tasarisi-taslagi

Tüsak yasasının geçmemesinin sonuçlarını 5 yıl sonra acı şekilde bölüm yaşamakta.

comments user
Ali

Kpss 2018 puanlarinda ciddi sikintilar mevcut. 12 netim ortada yok. 85 ile 10 yil once atanan birisi olarak kpss de boyle bir sorun olmasi normal deil. Allah isi olmayanlara kolaylik versin.

    comments user
    Fikret

    nereye atandınız?