×

Bartın Üniversitesi Akademik Personel İlanı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

(Öğretim Üyesi Alım İlanı 2018-03)

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi” hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadrolarına başvuracak adaylar Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına müracaat edeceklerdir. Başvuru formlarına ve istenilen belgeler Personel Daire Başkanlığının web sayfasından ulaşılabilmektedir. (http://personel.bartin.edu.tr/)

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

3. Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesinde belirtilen koşullara uyup uymadığı ilgili Komisyon tarafından inceleme sonucunda istenen şartları taşıdığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilecektir.

4. Adaylar ilana başvurularını ilanın yayınlandığı günden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde belirtilen birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir. Eksik belge ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

5. Adayların bütün yayın dosyalarında özgeçmiş ve yayın listesi ile öğrenim belgeleri bulunacaktır.

6. Herhangi bir kamu kurumunda çalışan, (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) kurumundan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. (Üniversitemiz personeli hariç)

Duyurulur.

Kaynak

1 yorum

comments user
Aysel

Kendi kendine 1 tane çankırılı hocayı almış ve düdük çala çala bölümü açıyorlar. İşini yaptıranı dolduruyorlar. Aynı adam için 3 ay önce yrd.docç. 3 ay sonra doç. ilanı açılıyor. Yatay geçişle asistan alıyor, formalite sınavlar açıyor. İlginç bir üniversite…