×

BBY Blog Yayın Hayatına Başladı!

BBY Haber tarafından geliştirilen BBY Blog bölümümüz yayın hayatına başladı!

Alanımıza dair haberlerin yayınlanıp arşivlendiği site olan bbyhaber.com, tamamen gönüllülük esasına dayanarak çalışmalarını sürdürmeye devam edeli tam 9 yıl olmuştur. Bu süreç içerisinde bbyhaber’i takip ederek yaşamasına imkân vermeniz ve emeğimize destek olmanız bizlere güç vermiştir. Sizlere sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

bbyhaber, alanımıza gönülden bağlılığını sürdürmeye devam etmektedir. Bu bağlamda, yenilenen logomuzla birlikte aşağıda açıklaması bulunan yeni bir site hazırlanmış ve yayın hayatına başlatılmıştır.

Site Adı: BBY Blog

Açıklaması: Öncelikle bu site, mesleki camiamızı ilgilendiren konularda görüş/öneri yazılarını tek bir platformda toplamak/arşivini oluşturmak ve  mesleki anlamda söyleyecek sözü olanların üretmiş olduğu içerikleri ortak bir platformda paylaşarak mesleki camiamızın ilgi ve alakasına sunmaktır.

BBY Blog” platformu Bilgi ve Belge Yönetimi (BBY) Haber Portalı‘nın bir hizmeti olup, mesleki yazıların tek bir merkezde toplanacağı ve arşivleneceği adresiniz olmayı hedeflemektedir.

Bu kapsamda; mesleğimiz çerçevesinde yazılmış blog değerindeki yazılar ve yazarlarımız tarafından gönderilen içerikler sitemize eklenecektir.

Web Adresi: bbyhaber.com/blog

Blogumuza yazılarıyla ilk katkılarını sunan yazarlarımız

Sabancı Üniversitesi’nden Cem ÖZEL,

ihalekutuphane.com sitesindeki içeriklerini kullanmamıza izin veren ve içerik geliştirmeye burada devam edecek olan;

Uludağ Üniversitesi’nden Kazım ŞENTÜRK,

Sinop Üniversitesi’nden Müslüm YURTSEVEN‘e ve önümüzdeki süreçte katkı sunacak olan bütün yazarlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

BBY Blog” platformu sayesinde siz de mesleki farkındalık, kitap, kütüphane, arşiv, okuma kültürü vb. mesleğimizi ilgilendiren konularda yazılarınızı ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz!

Web sitemize blog yazısı göndermek için bu bağlantıyı kullanabilir; sitemizde yazar olarak yazılarınızı paylaşmak için buradaki adımları takip edebilirsiniz.

Mesleki camiamıza hayırlı olması dileğiyle, değerli katkılarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Yazarlarımızın mevcut yazılarına  göz atmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.