×

Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Arşiv Uzmanı İlanı

Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere; aşağıdaki ekte sözleşmeli pozisyonu, adedi, KPSS türü ve puanı, teşkilatı/görev yeri ve öğrenim durumu belirtilen, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ile bu esaslarda değişiklik yapan 29/3/2009 tarihli ve 27184 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararının 4 üncü maddesine göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, Genel Müdürlüğümüzde istihdam edilmek üzere 1 (bir) programcı, 1 (bir) mütercim-tercüman, 1 (bir) arşiv uzmanı ve 3 (üç) adet teknisyen olmak üzere toplam 6 personel alınacaktır.

ARŞİV UZMANI İÇİN ( 1 Adet)

1-Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Mezunu olmak,

2- ÖSYM tarafından 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden, 70 (yetmiş) ve üzerinde puan almış olmak,

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan KPSS puanına göre en yüksek puandan başlayarak en fazla 10 aday sözlü sınava çağrılacaktır. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sınava kabul edilecektir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav yerinin açık adresi www.hssgm.gov.tr ilan edilecektir. Bu ilan tebligat niteliğinde olup, ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU VE BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvurmaları kaydıyla başvuruları geçerli kabul edilecektir. Başvuru sırasında aşağıda listelenen belgelerin teslimi zorunludur.

1- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf ile Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan veya www.hssgm.gov.tr Internet adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen müracaat veya son başvuru tarihinde Genel Müdürlüğümüzde ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir,

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- 2016 KPSS sonuç belgesi,

4- Diploma/mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği yada okul onaylı örneği,

5- Mütercim-Tercüman pozisyonu için:Yabancı dil seviye tespit sınav sonuç belgesi aslı ya da noter tasdikli örneği,

6- Teknisyen pozisyonu için Teknisyen olarak çalıştığı süreleri gösterir belge ile Gemi Adamı ehliyetinin örneği,

7- İyi hal kağıdı (30 gün içerisinde alınmış olmalıdır)

Yukarıda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler bu belgeleri son müracaat tarihine kadar kurumumuza ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir.

Sözleşmeli Personel Alım İlanı (İndirmek için tıklayınız.)

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Formu (İndirmek için tıklayınız.)

1 yorum

comments user
Arda

Taşeron cenneti bir ülkeyken, daha birçok genç memurluk hayali kurar. Yazık. –>tıkla