×

YSK Lise mezunu Arşiv Memuru alıyor!

Daha önce YSK’nın arşiv memuru alacağına dair haberi şurada yayınlamış ve “3 Arşiv Memuru kadrosu yine her zaman olduğu gibi Bilgi ve Belge Yönetimi mezunlarının hakkıdır ve bu kadroların da alanımıza açılması yönünde çalışmalar yapılmalıdır!” ifadesi ile haber içeriğinde vurgu yapmıştık ve malesef vurgu yaptığımız o ibare ilgili kurumun hiç umrunda bile olmamıştır.  Aşağıdaki ilan LİSE MEZUNLARINA açılmıştır!!!

ARANAN ŞARTLAR:

YSK alıma çıktığı ilanda “Zabıt katibi, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, [highlight color=”red”]Arşiv Memuru [/highlight], santral memuru, şoför, dağıtıcı, bekçi ve hizmetli kadrolarına atanabilmek için; en az lise veya dengi okul mezunu olmak.” şartını getirdi.

Yüksek Seçim Kurulu Merkez ve Taşra Teşkilatına, 30/11/2017 tarihli ve 7062 sayılı Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile 18/02/2018 tarihli ve 30336 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği kapsamında ekli listede sayısı, yeri ve unvanı belirtilen yerlere personel alınacaktır.

Başvuru Tarihi: Başvurular 07/03/2018 tarihinde saat 09.00’da başlayıp, 16/03/2018 tarihinde mesai bitimi itibariyle (saat 17.00’de) sona erecektir.

Başvuru Şekli: Başvurular Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kurumsal internet sitesinde (www.ysk.gov.tr) yer alan müracaat formunun elektronik ortamda doldurulması suretiyle yapılacaktır.

İlan metni için tıklayınız

5 yorum

comments user
Shahla Hummatova

Boşuna mı yılları harcadık ? Nedir bu saygısızlık???

comments user
Ekin

TIKLAYINIZ

Tüsak çıkmadığı için hçbir şekilde bu meslekten çıkış yolumuz yok maalesef.

comments user
Arşivist

Santral memuru, şoför ve bekçi ile bir arada yayınlandığı için tahmin edilebileceği gibi bu bir yardımcı eleman ilanıdır. Telaş yapılacak bir şey değildir. BBY mezunları kendi değerlerini bilmeli, ağırlıklarını korumalı. Hasta bakıcı alınıyor diye bir doktorun feveran ettiğini duydunuz mu hiç? Arşiv kelimesinin geçtiği her kadro bizim olursa her türlü işi de biz yaparız. Yardımcı elemanlara da ihtiyaç var.

comments user
hakan

Arkadaşlar kabullenin artık kamuda arşiv memuru, arşivci gibi işlere angarya olarak bakılıyor bu işi yapmak için üniversite mi okunur diyorlar.Bubölümün adını değiştirip bilgi belge ibaresini koyanlara buradan sevgilerimi iletiyorum.Önceden kütüphanecilik ve arşivcilik olarak geçiyordu en azından arşivci olarak daha çok alım yapıyordu kamu,baksanıza tapu bile yıllardır almıyor.

comments user
Arsivci

Şaka mi bu? biz bilgi ve belge yonetimi bolumunu bosuna mi okuyoruz 4 yil. ŞAKA GİBİ GERCEKTEN!