×

ANKOSLink 2018 Konferansı,17-20 Nisan 2018, Antalya

17-20 Nisan 2018 tarihleri arasında 6.sı gerçekleştirilecek olan ANKOSLink 2018 Konferansı önceki yılların tecrübesi ile daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir. ANKOSLink 2018 Konferansı, Maritim Pine Beach Resort, Belek, Antalya ‘da yapılacaktır. Konferansa katılım için gerekli kayıt formu ve iletişim sayfası aşağıda verilmiştir.

ANKOS Başkanı Tuba Akbaytürk Çanak şu bilgilere değindi: “Bu yılki konferansın teması Araştırmaya Açılan Kapı: Kütüphaneler olarak belirlendi.  Üniversitelerin birbirleri ile her geçen gün daha büyük rekabet içine girdikleri günümüzde araştırma, araştırma çıktıları, araştırma verileri, açık bilim ve bu konularda kütüphanelerin üstlenebileceği farklı roller hepimizin merak ettiği ve öğrenmek istediği konular olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu doğrultuda kampüslerimizde kütüphane binalarımızın dışına taşan hizmetler verebilmek ve yöneticilerimizin kütüphaneler ile ilgili algısını değiştirebilmek adına büyük fırsatlar barındıran araştırma alanında 3 gün boyunca konunun uzmanlarını dinliyor, önümüzde açılan yeni kapılarla ilgili farkındalığımızı yükselteceğiz. Her yıl olduğu gibi paydaş yayıncı kurumların ürünlerini tanımak ve yeniliklerini öğrenmek üzere de pek çok fırsat bu 3 gün süresince sizleri bekliyor olacak.

ANKOSLink2018 kapsamında geçen sene büyük ilgi gören poster oturumumuza devam ediyor olacağımız haberini sizlerle paylaşmak isterim. Ayrıca ANKOSLink2018’e özel olarak ANKOS’un ANKOSLink’in 6. yılında 6 Konaklama Bursu ile üye kurumlarımızı destekleyeceğinin de müjdesini sizlere vermek isterim.”

Poster çağrısı hakkında daha fazla bilgiye buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Çağrıyla ilgili sorularınız için pr@ankos.org.tr mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli tarihler
Poster gönderimi için son tarih: 1 Mart 2018 
Kabul edilen posterlerin ilanı:  12 Mart 2018 
Toplantıya katılım için son başvuru: 20 Mart 2018
Toplantı hakkında daha fazla bilgi için http://www.ankoslink.org.tr/2018/tr

İletişim
Email: pr@ankos.org.tr
Twitter: @ankostr / #ANKOSLink2018
Facebook: www.facebook.com/ankostr

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ