×

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Arşiv Memuru alacak – 28 Kasım – 30 Aralık

 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıktan 5 kişilik “Arşiv Memuru” alımı yapılacak.
bddkarsivBDDK memur alımına başvurular 28 Kasım-30 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıktan 55 memur alımı yapılacağı ilan edildi.

Devlet Personel Başkanlığınca yayınlanan ilana göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu istatistikçi, mimar, mühendis, teknisyen, hemşire, arşiv memuru, memur ve sekreter kadrolarına ilk defa açıktan atama yoluyla giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alımı gerçekleştirecek.

Giriş sınavı sözlü sınav şeklinde yapılacak.

BDDK’nın memur alımına başvurular lisans-ön lisans mezunu adaylar için 28 Kasım 2016 saat 12.00’da başlayıp, 7 Aralık 2016 saat 16.00’da sona erecek.

KPSS taban puanı lisans mezunu kadroları için en az 80 puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Alım için aranılan şartlar arasında askerlikle ilişiği bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması gerekiyor.

Adaylar başvurularını BDDK’nın internet adresinden online olarak yapacaklar. Posta veya başka şekillerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.  Başvurular sonucunda sözlü sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi en geç son başvuru tarihini takip eden 10 iş günü içerisinde kurumun internet sitesinden ilan edilecek. Kurumun internet sitesinden ilan edilecek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun 55 memur alımı başvuru şartları ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metni için TIKLAYINIZ.

 

12 yorum

comments user
Özge

Ben BDDK nın maaşlarını bir çok kamu kurumuna göre daha yüksek diye biliyorum, maaşın az olduğunu söyleyen arkadaşlar ne kadar olduğuna dair net bir bilginiz var mıdır acaba?

comments user
Devrim

Yalnız sınav başvuru formunda istediği bilgiler bi acayip yok babanın adının ilk harfi bu ne be 😀

comments user
bby2011

Bu ilan nedir böyle? 80 diye bir puanda mı varmış 🙂 Neyse beni ilgilendirmez belki ama puanı yeten her yere başvurmalı nasip kısmet bu işler sonuçta.

comments user
hakan

başvurun tabi ki de zaten bundan sonra her kurumda mülakat olur bizim bölüme açıktan atama fazla gelmiyor genelde merkezi atamalara bakıyoruz üniversite kütüphaneleri alımlara devam eder böyle ara ara açıktan alımlar da bonus oluyor mesela kültürün 200 kişi alması çok güzel olacak bir alsalar,bu alım da iyi dediğim gibi istanbulda yaşamak isteyenler için güzel ilan kurum da güzel ama maaşı biraz az gelebilir yine de değerlendirin

comments user
bahtsız

Haklisiniz ama şunu unutmayın her yilkine kiyaslamayin.. 2017 de sadece 60 bin memur alinacak.. zaten onlarin da en az 50 bini ogretmen ve polis.. bizim bölümden belki de ilk 50 dekiler dahi zor atanacak. O yuzden nasilsa atanirim diye dusunmeyelim basvuralim . Merkezi olmazsa mulakatla olur diye de dusunemiyorm sahsen ben 80 puanimla. Cunku mulakatta 70.2 ile 80.2 nin hic bir farki yok. Nasilsa atanirim diye guvenmeyin.. tehlikye atmayin kendinizi. Bi bakmissiniz siz 80le mulakati gecememissizniz ve merkezi de de acilan kadro sayisi 2 3 .. ne olcak o zaman. Ben basvuracagim.

comments user
RvP

83 aldım ama bu şartlarda başvurmak saçma merkezi atamayı bekler atanırım barajı gereksiz yüksek tutmuşlar

comments user
hakan

80 üstü alıp istanbuldan ayrılmam diyenler için iyi bir ilan ama maaşı kadrolu bir kütüphaneciden az bu puanı alan adam zaten merkezi atamada atanıyor barajı çok yüksek tutmuşlar