×

Kültür Bakanlığında işler durdu mu?

headlineKültür Bakanlığı, 14 Temmuz tarihinde ilana çıktı ve 200 Kütüphaneci, 100 Arkeolog, 100 Müze Araştırmacısı alacağını duyurdu. 13 ila 27 Temmuz 2016 tarihleri arasında başvuru alındı. Ancak başvuruların üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala mülakat tarihleri açıklanamamıştır. Adaylar, geleceklerine yön verebilmek için, sınav süreciyle ilgili bilgilendirme talep etmektedir.

Kaynak:http://www.memurlar.net/

3 yorum

comments user
memur

ya kusura bakmayın ben bu tüsak konusu hakkında hiç bilgi sahibi değilm. eminim benm gibi bir çok kişi var belki yeni mezunlar belki duymamışlar.. bu tüsak nedir ? olsaydı ne olacaktı? bir açıklama nereden bulabilirim.. mesleğimize ve bize nasıl bir faydası olur? ne yapabiliriz? tane tane anlatabilecek kimse var mı acaba?

comments user
Sezin

http://pdb.kulturturizm.gov.tr/TR,167967/kultur-ve-turizm-bakanligi-kurum-idari-kurulu-gorusme-t-.html

Hadi tüsak ı desteklemediniz, ama halen bu inat nedir? Ama meslek ilerlemiyor arkadaş. Tıkandı artık bu meslek. Doktora ya başvuru kalmadı bak bby de. Yeni ilan çıkmıyor, uzman yardımcısı alınmıyor. Bare 3600 ek göstergeyi alalım. bby haber gibi bir sitede bunu yayınlamamak ayıptır. Ne diyim.