×

2016 KPSS’ye girecek tüm meslektaşlarımıza başarılar

Fotoğraf: Ankara Üniv. DTCF BBY Mezunları

Fotoğraf: Ankara Üniv. DTCF BBY Mezunları

2016 KPSS sınavı 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacaktır. Bu sınav sonucu iki yıl süre ile geçerli olacaktır.

2016 KPSS sınavına girecek olan tüm Bilgi ve Belge Yönetimi mezunlarımıza/mezun durumunda olanlara başarılar dileriz.

Değerli Bilgi ve Belge Yönetimi meslektaşlarımız; sınavdan hemen sonra, sınav sonuçlarının açıklanmasından hemen sonra ve atama dönemlerinde sürekli iletişimde olmanız için aşağıdaki isim ile Facebook‘da bir grup oluşturulmuştur, bu gruba üye olabilirsiniz:

BBY KPSS>>>2016

29 yorum

comments user
seyit

2016 sınavına giren arkadaşlar puanlar nasıl,bu 200 sözleşmeli alımı önümüzü epey açacak gibi duruyor sonraki atamalarda şansımız çok yüksek

benim puan 79

comments user
seyit

2016 sınavına giren arkadaşlar az kaldı puanların açıklanmasına,bu oknu altında puan ve sıralamalarımızı yazalım

comments user
seyit

yahu niye vicdanım sızlasın,size yetişmemiş bize denk gelmiş ne yapalım istemiyoruz mu diyelim,şu mübarek günde bir de beddua ediyorlar.

2016 sınavına girenlerin hemen hepsi böyle düşünüyor,dervişin fikri neyse zikri de odur demişler,demek ki aç gözlülük yapanlar sizlersiniz son atamaya kadar kaldığınıza göre kim bilir sizden önceki sınava girenler için neler yazdınız kadrolara nasıl göz diktiniz onların ahı çıkmış

biz kimsenin hakkına gasp etmiyoruz,bize yetişir diyoruz olursa da bu bizim kısmetimizmiş

comments user
bahtsız

Aynen özgür katılıyorum. Seyit gibiler ancak kendileri için isterler. Hayır anlamıyorum hadi diyelim yetişmedi kaldı 2016 ya hiç mi vicdanınız sızlamayacak. Aralıktan bu yana bunun için bekletiliyoruz. Üstelik 200 kişi alcaz diye son atamamızda bakanlık bize tek kadro bile açmadı.
Umarım bu aç gözlülüğünün, saygısızlığının bedelini ödersin. Umarım atanmayı iki sene beklersin ve birileri gelip bir kaç gün daha geciksin de seyite sözü verilen atama bize kalsın, seyitin emekleri boşa gitsin diye akbaba gibi bekler.
Belki o zaman anlarsın.

comments user
özgür

Seyit sen ne sevimsiz bir şeysın. 2016 ya 500 alım öyle mi .. Kültür bakanlığı son atamada 0 çeksin, aylar öncesinde verilen söz size denk gelsin.. Kendin için isterken hak gaspetmeden dilemeyi bil hiç değilse.. Çok saygısızca, haksizca, acimasizça… Diledigin olmayacak, umuyorum bu durumu yasayasin, kendin gibi insanlarla yüz göz olasın !

comments user
seyit

2016 sınavına giren meslektaşlarım çok güzel günler bekliyor bizi,eğer çok çok büyük bi süpriz olmazsa -ki olacağını sanmıyorum-200 sözleşmeli 2016 kpss ile alınacak,2014 bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın ama türkiyede devlet işleri şipşak olmuyor bayramda 9 gün tatil var sonra 2016 açıklanacak bu 200 kişinin size yetişmesine imkan yok,2016 sınavına giren arkadaşlar bizlerde twitterdan bakana mesaj atalım lütfen.

eğer 2016 kpss ile alınırsa bu 200 sözleşmeli inanın diğer merkezi atamalarla birlikte belkide açıkta kimse almaz 400-500 kişiyi bulabilir toplamda,onun için bizler de sesimizi duyurmalıyız

comments user
Berivan

Ilk defa 2016 kpssye girenler onunizde 4 atamaniz olacak. Belki de 2014 alimlarindan daha fazla olacak size de sozlesmeli alim yapilacak. Bu kadar yuksek puanli insan 2 yildir beklerken yazik gunah. 2 hafta icinde bakanlar guvenoyu almak zorunda en gec 2 hafta icinde imzalanacak insallah. Ve 2014 kpssye yetisecek.

comments user
metehan

Sanane kardeşim istediğim yerde yorum yaparım ben de 2016’ya girdim senden de iyi puan alacağıma eminim o yüzden yorum yapma hakkım var bas git canımı sıkma çoluk çocuk vızıltısı çekecek halim yok . Evet ben belirliyorum çünkü devlet memurluğu yaptım neyin ne olduğunu biliyorum .

comments user
seyit

yav sen mi belirliyorsun ne kadar alınıp alınmayacağını 3-5 kişiyi geçmezmiş tüsak kabul edilirse bak bak bi sen biliyorsun zaten a grubunun ne olduğunu,gerçekten aylardır burada manipülasyonun kralını yaptın yine atanamadın hala da yapmaya devam ediyorsun bu konuyu sabote etme arkadaşım git 200 tane sözleşmeli alım için tarih var bak orada millet senden yorum bekliyor haftalardır bugün yarın diye diye 6 ayı devirdin

comments user
metehan

Tüsak’a karşı çıkmam bana kapak mı oldu şimdi be düşünce fakirleri ben Tüsak’a şimdi de karşıyım Tüsak atanmış personeli ihya eder maaşını arttırır atama bekleyeni de bitirir çünkü ataması A grubu kadro şeklinde olur yani kpss puanı + sınav + mülakat bu yolla yılda ataması 3-5’i geçmez buna karşı olmak her atama bekleyenin yapması gereken bir şey tabi bu ergenler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldukları için bir de bana laf soktuklarını sanıyorlar çoluk çocukla uğraşıyoruz burada 🙂

comments user
BBY Haber

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri defalarca uyarmama rağmen hala usluplarınıza dikkat etmiyorsunuz, üsluba/kurallara uyarak yorum yazanları tenzih ederim.

Sizden ricam lütfen, güzel ve seviyeli yazışarak, iletişim kurma üslubuna dikkat ederek ve birbirlerinizin düşüncelerine saygı duyarak ve hiç kimsenin düşüncesine engel olmayarak etkileşimde bulunmanızdır.

Burası, önüne gelenin ağzını bozduğu bir platform değildir; biliyorsunuz ki en büyük amacı sizleri birleştirmektir ve her türlü fikrinizi site içeriğine/kurallarına uygun biçimde paylaşmanızdır.

Aksi olduğu zaman inanın birbirinizi ve sitenin saygınlığını zedelersiniz. Sitenin saygınlığını korumak da en büyük görevimdir, lütfen kurallara uyunuz!

comments user
Ankara

Metehan kardeş kime laf anlatıyorsun ya bırak, bunlar kesin okulda not saklayan tiplerdir. Hani hıcanın bi tane 100 ü var onu da ben alırım diye düşünenlerden. Tüm bakanlıklar 2014 ile alım yapmışken er ya da geç bu alım da 2014 ile olacaktır. Ortada bir haksızlık var. Hiç bir arkadaşımız 9 kişilik bir alım için çalışmadı bir yıl boyunca. Bu vikvik sesiniz o zaman niye çıkmıyordu?

comments user
seyit

bu 200 kişilik alım muhabbeti taa aralık ayında ortaya çıktı bakanlık tarafından,aylardır bu sitede münakaşası yapılıyor

http://www.bbyhaber.com/bby/2015/12/05/yapilan-uc-atama-sonucunda-bby-kpssde-son-durum/

şu linkin altındaki yorumlara bakabilirsiniz özellikle metehanın yorumlarına bakın,bu vatandaş zamanında tüsak için de karşı çıkıyordu,neyse herkes görüyordur neyin ne olduğunu 6 ay oldu 200 kişi alınmadı ama metehan ve onun gibi bir kaç kişi 1-2 hafta içinde alınacak diyebiliyor pes

böyle insanlar meslekte olduğu sürece gram ilerleme olmaz zaten,yapmadıkları algı operasyonu yok atama zamanı kesinlikle buraya uğramayın

comments user
metehan

mailye’den onay çıktığı an bizim ilanımız çıkar o zaman kimin boş konuştuğunu görürüz ayrıca ben 2016 puanıyla da atanırım sorun değil ama burada mesele bir hakkın teslim edilmesidir ve teslim edilecektir . Papağan gibi birbirinizi tekrarlamayın biraz orjinal olun bby ve seyit .

comments user
seyit

metehan gerçekten çok boş konuşuyorsun hemde aylardır o 200 kişi 2016 ile alınacak sen kendini buna hazırla

çok emindin neden sınava bir daha girdin sende biliyorsun yetişmeyeceğini kendimi garantiye alayım diye hazırlandın girdin dimi hiç çalışmamış 70 net yapmış yersen.

ama 70 net yaptıysan gerçekten 2016 atamalarında yerleşirsin rahatlıkla totem yapmana gerek yok herkes 80 net yapmadı merak etme

comments user
metehan

kimin niyet dünyasında yaşadığını görmene az kaldı az bekle mor suratla gezeceksin .

comments user
Ankara

E arkadaşım yazmışsın bi kaç yorum önce 2016 yı kast ederek umarım 65 net atanır diye. E senin hesabınla o da 70 üstü puan yapıyo. Niye senin de girdiğin yıl atanıyo 70 puan alan? Bırak bu umarım şöyle bikbik ayaklarını. Açıkca yaz. Ben bu yıl girdim 70 üstü puan bekliyorum bu yıl atama olsun diye. Öyle iyi niyet ayaklarına yatma.

comments user
metehan

Ben okumayı biliyorum da sen hayal dünyasında yüzmemeyi bilmiyorsun bby ‘cik bu atama 2014 puanı ile olacak daha her şey bitmedi sana tatlı rüyalar .

comments user
metehan

Yorumlara gel yorumlara neymiş merkezide 50 kişi atanırsa 200 kişi 2016’ya kalırsa çok hakkaniyetli olurmuş o zaman 2014 puanı ile 75 puanlı kişiler açıkta kalacak aynı zat umarım 65 üstü herkes atanır diyor niye sen bu sınava girdin diye mi ? Biri de sınav zordu diyor bu sınavı herkes yaptı ben hiç çalışmadan girdim 70 net bekliyorum çalışan ne yapmıştır düşünemiyorum öyle 60 nete 75 bekliyorsanız daha çok beklersiniz 2016’da atanmak 2014’ten bile zor olacak kendinizi kandırmayın .

comments user
seyit

dostum bende kalp kırmak için yazmadım inşallah emek veren herkes atanır maalesef son yıllarda alımlar çok düştü mezun sayısı çoğaldı

comments user
ankara

44. sıralamama alımların merkezi olması durumunda sözleşmeli yerleşenlerin de başvuracağını düşünerek ulaştım bu arada, sınava ilk kez giren arkadaşlarımız için fikir olsun. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin, herkes gönlündeki yere atansın inşallah. 2014 alımlar için sınav için çok kötü bir yıldı. Bu yıl her şey güzel olsun inşallah arkadaşlar.

comments user
ankara

Benim için fark etmez arkadşım 44. sıradayım 2014 ile de olsa 2016 ile de olsa ben Allah izin verirse atanırım.
”70 net ve üstü rahatlıkla atanıyor sıralama önemli evet de 70 netin üstünde yapanlar zaten ilk 200 içinde oluyor” sözüne ithafen ilk 200 hatta ilk 100 içindeydim 2014’te ama hala bekliyorum sence neden? 9 kişilik bir alımla başlandığı için olabilir mi? o puana şu sıra şu nete bu puanı bırakın ne kadar alım olursa o kadar yerleşiriz bu kadar net!

comments user
seyit

ankara yalan mı söylüyorum atanan arkadaşlar gelsin netlerini yazsın 2014 de 60 netlere 74-75 puanlar gelmedi mi tamam o sınavın tarih kısmı zordu ama herkese zordu ve bizim bölüm için bu verdiğim rakamlar çıktı ortaya,şimdi de genel kültürü herkes yapmış olabilir ama genel yetenek kısmında çoğu bölüm öğrencisi zorlanmıştır.Hatta şöyle diyelim toplam neti aynı olan kişilerden genel yetenek neti fazla olanın puanı biraz fazla olur

ben burda kimseyi ümitlendirmiyorum doğruları yazıyorum,70 net üstü atanır 65 netlere kadar iner hatta şu 200 sözleşmeli 2016 kpss ile atanırsa 2018’e kadar açılan kadroya bağlı olarak epeyce kişi yerleşir 70 puanın altına bile inebilir,200 sözleşmeli çok önemli bakalım 2014 ile mi yoksa 2016 ile mi alınacak

comments user
ankara

@mohikan soruların standart sapması yok gk ve gy nin ayrı ayrı standart sapma oranları var ki o da türkiye ortalamasından çok uzaklaşmadıkça uçurumlar yaratmaz. Mühim olan sıralama lakin daha mühimi alım olması.

comments user
ankara

Seyit lütfen arkadaşlarımızı ümitlendirme 😀

comments user
seyit

algı yapmayın arkadaşlar boşuna bizim bölümde 70 net ve üstü rahatlıkla atanıyor sıralama önemli evet de 70 netin üstünde yapanlar zaten ilk 200 içinde oluyor rahatlıkla hemde 75 net üstü ilk 100 bu sınav çok kolay değildi genel yetenek kısmı zordu

comments user
mohikan

arkadaşlar netin önemi yok. çünkü her sorunun ayrı bir standart sapması oluyor. Herkes için hayırlısı olur inşallah…

comments user
bbyy

77 net.. sıralama önemli puanın netin pek önemi yok

comments user
Aybuke

75net. Ama herkes yüksek netlerde olduğu için çok da şansım yok sanırım ? :s