×

Sözleşmeli 200 kütüphaneci kadrosunda son söz Maliye’de

Kültür Bakanlığı’nın açıkladığı 200 sözleşmeli kütüphaneci kadrosunda sona yaklaşıldı ve son sözün Maliye’de olduğu açıklandı. Bakanlığı’ın sitesinden önemli duyuru başlığı ile şu açıklama yapıldı: “Bakanlığımızca taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığından, 03/02/2016 tarihli ve 22487 sayılı yazımızla, 2016 yılında istihdam edilmek üzere çeşitli unvanlarda sözleşmeli kadro verilmesi talebinde bulunulmuştur.

Devlet Personel Başkanlığı ile yapılan şifai görüşmede 400 adet Diğer Teknik Hizmet Personeli (200 adet kütüphaneci, 100 adet arkeolog, 100 adet sanat tarihçi) pozisyonunun ihdasının uygun görüldüğü ve imza aşamasında olduğu bilgisi alınmış olup, söz konusu teklifimiz Maliye Bakanlığınca da vize edilmesi halinde personel alımı için ilana gidilecektir.”

Kaynak:pdb.kulturturizm.gov.tr

4 yorum

comments user
berivan

Site yaklaşık 10 yıla yakındır Kütüphanecilere hizmet ediyor. BBY PORTAL BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ PORTALI. AMA HERKESE AÇIK TABİİ Kİ.

comments user
sanat tarihçi

Haber başlığında neden arkeoloji veya sanat tafihçi ismi yok site sadece kütüphanecileremi hizmet veriyor.

comments user
Bbyy

Bu açıklanan kadrolara kadrolu atananlar da tercih yapabilirler mi eğer 2014 KPSS puanı geçerli olursa ???