×

Karaköprü Kütüphanesine Büyük İlgi

Karaköprü Belediyesi bünyesinde açılan kütüphane, ders çalışan ve Kitap okuma alışkanlığı olan öğrencilerin uğrak yeri oldu. Karaköprü Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphane yoğun ilgi görüyor. Kitap kapasitesinin bir hayli fazla olduğu kütüphanede, özellikle yaz aylarında okulların tatil olması ile birlikte üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin ve kitap okuma alışkanlığı olan vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. Yaklaşık 300 üyesinin bulunduğu kütüphaneye gelen öğrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken, kütüphanede bulunan bilgisayarı da ücretsiz olarak kullanıyorlar. Karaköprü Belediyesi bünyesinde açılan kütüphaneye gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye kendilerine bu ortamı sağladığı için teşekkür etti.

Evlerinde bulamadıkları sesiz ortamın Karaköprü Belediyesi kütüphanesinde bulduklarını ifade eden öğrenciler, “Bir üniversitesi öğrencisi olarak evde bulamadığımız çalışma ortamını Karaköprü Belediyesine ait kütüphanede buluyoruz. Böyle ortamların daha da çoğalmasının bizim insanlarımız için gerekli olduğunu düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye çok teşekkür ederiz. Kütüphaneler insanların okuyarak kültürel yönden kendilerini geliştirdiği yerlerdir” diye konuştu.

Karaköprü Halk Kütüphanesi yetkilileri, kütüphanenin hafta içi her gün Sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında halkın hizmetinde olduğunu iletti.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr