×

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlanı-Son Başvuru- 24 Haziran 2015

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ—>SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ—>BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ—>BİLGİ YÖNETİMİ VE TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI’na aşağıdaki özel şartlarla 2 adet “Öğretim Görevlisi” alınacaktır.

1-Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü mezunu olmak
2-Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü alanında Yüksek Lisans yapmış olmak.
3- Bilgi ve Belge Yönetimi Alanında en az 5 yıllık tecrübesi olmak,

 

İlan 1 İlan 2
Kadro Unvan ÖĞRETİM
GÖREVLİSİ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
ALES 70 70
ÜDS/Dengi 50 50
Kadro Sayısı 1 1
Kadro Derecesi 5 3
Başvuru Tipi Posta, Şahsen Posta, Şahsen
Başvuru Yeri Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Çiğli Ana Yerleşke, 35620, Çiğli / İzmir Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Çiğli Ana Yerleşke, 35620, Çiğli / İzmir
Son Başvuru Tarihi 24.06.2015 24.06.2015
Ön Değerlendirme Tarihi 26.06.2015 26.06.2015
Sınav Giriş Tarihi 30.06.2015 0.06.2015
Sonuç Açıklama Tarihi 01.07.2015 01.07.2015

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız, ilan 1

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız, ilan 2

7 yorum

comments user
Ahmet

Mete hocam, espirili bir dil kullanma anlamında o cümleleri yazdım. Niyetim kimseyi kırmak, üzmek değildir af ola. Ayrıca ne yazık ki genellikle akademik Kadrolar genellikle şahıs bulunduktan sonra ilana çıkılır.

comments user
Deniz

Elinizde bu kadronun birilerine açıldığına dair bir kanıt var mı? Üstelik gördüğüm kadarıyla kadro şartlarında çok ayrıntılı bir şekilde alınacak kişilerin nitelikleri tarif edilmemiş. Yönetmelikte öğretim görevliliği için 5 yıllık şart ve yüksek lisans maddesi sabittir. İstenirse bu şartların ikisi birden aranabilir. Kadroyu açan kişileri itham edip, zan altında bırakmayın lütfen.

comments user
mete

ahmet kardeşim; burada ki mevzu hoca olup olmamak değil. bu kadroların çoktan dağıtılıp ilan şartlarının alınacak kişilere göre düzenlenmesi. yaklaşımın oldukça yakışıksız

comments user
Ahmet

Siz de sıranızı bekleyin çömezler:) Öyle öğrencilikten yeni çıkmışken hoca olmaya mı niyetlendiniz:)

İnşallah atanırsınız. Kalbim sizinle…

comments user
mete

artık kadro ilanı falan açmayın yayınlamayın. ne de olsa alınacak kişiler belli ve bu kadrolar o kişilere açılıyor boşuna insanların hayalleriyle, umutlarıyla oynamayın yaa! 5 yıl tecrübe nedir? Katip Çelebi Üniversitesindeki Bölüm kurulalı 5 yıl olmamıştır adamlar 5 tecrübeli personel arıyorlar. gerçi “aramak” kelimesi çok doğru değil ya neyse.

comments user
Deni

Günlerdir kadrolar açılır, ama şartlar kısmı çok sıkıntılı. 5yıl tecrübe nedir ya! Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum.

comments user
donovan

off yaa 🙁 ben mezun olalı 5 yıl olmadı daha..