×

BOTAŞ Ankara Daimi İşçi Alım İlanı-Uzman Yardımcısı-Son Başvuru-22 Ağustos 2014

Bu işgücü istemi, İŞKUR‘un ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ biriminden ilan edilmiştir.

BOTAŞ BORU HATLARI AŞ.

Son Başvuru Tarihi : 22 Ağustos 2014

Yayınlanma Tarihi : 13 Ağustos 2014, Sayı : 1

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. – Taleplerde 2013/2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2013/2014 KPSSP3’den 60 puan ve üzerinde puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. – Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. – Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının BEŞ katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. – Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. – Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. – Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının BEŞ katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. – İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. – Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Uzman Yardımcısı (Genel) Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma Şekli Tam Süreli

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ALTINDAĞ, AYAŞ, BALA, BEYPAZARI, ÇAMLIDERE, ÇANKAYA, ÇUBUK, ELMADAĞ, GÜDÜL, HAYMANA, KALECİK, KIZILCAHAMAM, NALLIHAN, POLATLI, ŞEREFLİKOÇHİSAR, YENİMAHALLE, GÖLBAŞI/ANKARA, KEÇİÖREN, MAMAK, SİNCAN, KAZAN, AKYURT, ETİMESGUT, EVREN, PURSAKLAR, ANKARA/MERKEZ

Başvuru için tıklayınız (Öncelikle İşKur’a üye olmanız gerekiyor ve sonrasında başvuru yapabilirsiniz)

71 yorum

comments user
Ali

20. -25. arası sırada olması lazım ve 80 puanı olması lazım. Ezgi hanımı tanıdığım için, arşivciliği sevdiğini biliyorum. (bby master dolayısıyla..) Hayırlısı olsun, ben mülakata gitmemiştim 🙂

comments user
Deni

@ezgi hanım sizin sıralamanız neydi acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

comments user
ezgi

@ali
Memnunum. Botaşı genellemek doğru olmaz herkesin iş yoğunluğu farklılık gösteriyor.
Benim bulunduğum departman proje sebebiyle çok yoğun zamanlar geçirdi.Projeden sonra daha rahatladı. Ama geldiğimden beri asla boş oturmadım ve bunu seviyorum.

Bir arşivcinin tam anlamıyla kendi işini gerçekleştirdiği bir departmandayım. Yani sorunuza cevabım evet.

comments user
Ali

Botaştan memnunmusunuz Ezgi hanım. 657 den farklı bir havası varmı.İş tanımınız gerçekten uzman gibimi?

comments user
Ezgi

@Erdem
Biraz geç oldu kusura bakmayın. 5 kişi sözlü mülakata çağırılıyor, bir kişi gelmemeyi tercih etti.
Öce kendinizi anlatın kısmı klasik..Kurumda dijitalleştirme projesi olduğu için dijitalleştirmeyle ilgili deneyim ve tecrübeler soruldu, genel olarak da tecrübelerim soruldu. Kurumdan beklentilerimin ne olduğu, buraya geldiğimde hangi malzemelerle karşılaşmayı umduğumu ve hangi pozisyonda çalışmayı umduğuma dair cevabı bana bırakılmış sorular da soruldu. Dil şartı olmamasına rağmen benim puanımın iyi olması jüriyi olumlu etkiledi.
(Torpilsiz de personel alınabiliyormuş , ben tamamen kendi çabamla girdim, bizzat deneyimlediğim için de kimseye umudunu kırmamasını ve başvuruları kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.)

comments user
Erdem

Botaş mülakatında neler soruldu, nasıl geçti acaba? Kaç kişi geldi ?

comments user
ezgi

@Ali
Basın enformasyon ilanında puan türü p3 oldu ve baraj 70 e çekildi

comments user
Ali

ikdb@byegm.gov.tr

Geçen sene kültür bakanlığıda aynı hatayı yaptı ve p4,p8 istedi. Bu kurumda aynı hatayı yaptı. 5 kişiden fazla 80 üstü alan yoktur.

comments user
sblnt2401

Merhabalar değerli meslektaşlarım. Paylaşacağım ilan memurlar nette yer almaktadır ilgilenen arkadaşların ilanın yer aldığı siteyi ziyaret etmesini rica ederim. Şimdiden atanacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

Basın Yayın Enformasyon Uzman Yardımcısı Alım İlanı

BYEGM 2 hukuk, 5 iletişim, 2 güzel sanatlar, 12 uluslararası ilişkiler, 3 bilgi ve belge yönetimi olmak üzere toplam 24 uzman yardımcısı alacak.
http://www.bbyhaber.com/bby/2014/09/08/basin-ve-enformasyon-uzman-yardimcisi-ilani-son-basvuru-22-eylul-2014/

comments user
ahmet 01

Ert_ky tesekkur ederim hocam.

comments user
ert_ky

Arkadaşlar davet mektuplarınız postaya veriliyor bu hafta =)artık ne zaman gelir Allah bilir =)

comments user
ert_ky

Arkadaşlar sorular ortaktır. Fazladan bölümünüz ile ilgili soru sorabilirler ancak bu illa soracaklar demek değildir. Size önce BOTAŞ hakkında soru sorarlar bunun için kuruluşun web sayfasını incelemeniz yeterli. Özellikle hakkımızda, hukuki yapısını bilmenizde fayda var. Dediğim gibi ben mülakata geldiğimde bazı arkadaşlara oturup KİT nedir, nasıl kurulur, kim denetler onu anlattım. Siz böyle bir şey yapmayın sonuçta onlar sizin rakibiniz. Geçmişe dönük tecrübeniz var ise bu da işe almada etkin rol oynuyor. KPSS puanınız o kadar önemli değil, nitekim burada çok yüksek puanlar alıp işten anlamayan personel çok tecrübe edilmiş, mülakat istenmiş, talep edilen alanda fayda sağlayabilecek personel alımına dikkat edilmesi beklenmiş. Bunun haricinde kurumun hangi kurum ve kuruluşlar ile denetime tabi tutulduğuna, hangi kanun ile kurulduğuna, hangi kurum ve kuruşlar ile ilgili olduğuna bakın. Bölümünüz için KİK’e bakmanızı satın alma ve ihale kanunu, yönetmeliklerine bakmanızda fayda var. Kendinizi ifade edin. KPDS – YDS puanınız var ise dilinizi ön plana çıkarın. Kendinizden emin ve güven veren bir tavırla konuşun. Sizin değil onların size ihtiyacı varmış havası verin =) Tecrübe edilmiş, sonuç alınmıştır. =)

comments user
ahmet 01

Ert_ky oncelikle yorumlariniz ii tesekkur ederim. Benim de bir sorum olacak. Uzman yardimciligi icin nihai listedeyim. İktisat mezunuym. Alanla ilgili ne tur sorular geliyor? Ornek verirsiniz sevinirim..

comments user
Evlad-ı fatihan

@ert_ky tşk ederim paylaşımların için.

comments user
ert_ky

@Evlad-ı fatihan bir bilgim yok ama arkadaşlarım var ikmal daire başkanlığı’ndan bilgileri varsa öğrenince paylaşırım. Ancak deneyim şartı isteniyorsa ona dikkat ediyorlar bilginize..

comments user
Evlad-ı fatihan

@ert_ky ikmal daire başkanlığı için sigorta alanında deneyim isteniyor bu konu hakkında bilginiz var mI?

comments user
ezgi

@ert_ky
gerçekten bilgileriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

comments user
ert_ky

Arkadaşlar işe girecek arkadaşın görevi de belli oldu..
Harita ve projeler için dijitalleştirme çalışması yapılıyor, Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı’nın Arşiv Müdürlüğü’nde pafta ve haritaları sisteme aktarma görevi verilecek ..

comments user
ert_ky

Sizi hem ararlar hem de BOTAŞ’ın duyurular sayfasından haberdar ederler tebligatlar daha sonra gelir siz sitede yayınlandıktan sonra e-mail ortamından da belgelerinizi taratıp atabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

comments user
ezgi

Tebligat yapılınca buraya yazıp haber eder misiniz?

comments user
htc

insanları anlayamıyorum. madem çalışmayı düşünmüyorsunuz neden ilana başvuruyorsunuz. adam listeye girmiş mülakata gitmeyeceğim diyor. farkında mı acaba kendisi yüzünden o listeye girme hakkımızın yandığının.yazık

comments user
bbyci

işkur un sitesine giriş yaptıktan sonra sag tarafta Kısayollar başlıgı altında Nihai listeler var.Nihali listelerden de ankara seçip 00002239404 nolu nihali listeye tıklayınız.

comments user
Rabiaaa.

niahi listeye ulaşamıyorum ben nasıl açıyoruz acaba?

comments user
ert_ky

ARkadaşlar Özgeçmiş, Neden BOTAŞ’ı tercih ettin gibi 1 sayfalık bir yazı, Diploma, fotoğraf, sağlık belgesi, adli sicil belgesi, ikametgah, nüfus cüzcanı ve bunların kopyalarını bulundurmanız yeterli. Aslı gibidir damgasını kurumda yaptırabilirsiniz boşuna ;NOTER’e gidip para bayılmayın.

comments user
edas

botaşın sonuç listesine nasıl ulaşabilirim?

comments user
edayus

Sanırım göndereceğimiz belgeler daha belli değil onu ayrıca belirtirler sanıyorum.

comments user
Ezgi

Hangi belgeleri göndereceğiz tam olarak acaba bizden dil şartı falan istememiş. Tecrübe şartı da yok. Yalnızca eğitim durumunu belgeleyeceğiz sanırım :/

comments user
ert_ky

@berrak maaş olarak KİT çok daha iyi görünse de 657’nin rahatlığı hiçbir yerde yok. 657’liler yerinde kalsın derim. O rahatlığı çok ararsınız.

comments user
Ezgi

file:///C:/Users/user/Downloads/Rapor_62670879.pdf

Botaşın ilanına girin iş kurda, Ortada bir yerde Nihai liste linki var orada liste 😉

Bu arada ben de yüksek lisans okuyorum ama bitmediği için orada belirtmedim, umarım doğru bir şey yapmışımdır.

comments user
ezgi

Bana mesaj geldi de ogrendim. is kurda nihai listeler diye bakılıyor ama sayfa hata veriyor. Ben acamadım.

comments user
ezgi

Ben de merak ediyorum neden ille 657? BOTAŞ ta calisacak müstakbel arkadaşımız pişman mı olacak yani bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız fikirlerinizi bekliyoruz… Atamam amalardan once belli olsa sonuclar super olurdu!

comments user
berrak

Kit kadro 657’ye göre daha avantajlı değil mi? Sizce normal memurluk mu kit kadro mu? @ert_ky

comments user
bbyci

listeye nerden bakıyoruz.link atabilecek olan var mı

comments user
ert_ky

Arkadaşlar Eylül’ün sonunda mülakatınız hayırlı olsun =) Değişmez ise tarih belli..

comments user
ert_ky

Ocak’ta sıralamaya girdim Martta iş başı yaptım. Tam iki ay sürdü açıklanması. BOTAŞ’ın özelleştirilmesi 2049’a kadar mümkün görünmüyor Rusya ve diğer ülkeler ile anlaşmamız var anlaşmanın şartlarından biri devlet güvencesinin olması, bu da BOTAŞ ya da aynı işlevi gören bir devlet kurumunun olma zorunluluğunu ortaya koyuyor. Rusya, Nijerya, Cezayir anlaşmaların bu maddelerini geri çekerse özelleştirme kaçınılmaz. 657’lere tavsiyem aynı ben olsam ben de yerimden ayrılmam. Ki mülakata giren arkadaşlar istedikleri yerlere bu puanlar ile atanırlar.

comments user
Ezgi

Ben de girdim listeye 80, 65 ti benim. Ben şu an işsizim zaten. Ama mülakat tarihleri çok geç açıklanıyor diyorlar forumlarda 2 -3 aydan bahsediyorlar. Fikri olan?

comments user
suzade

listeye giren arkadaşların puanları kaç acaba?

comments user
Ali

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26943818.asp

Haberinden sonra zaten bu kurumun özelleştirileceği aşikardır. Yorumlar takdirinizdedir.

comments user
Ali

Nihai listeye 5 kişi girmiş, biride benim. Teknik hizmetlerde 7. derecede kütüphaneciyim. Açıkçası 3000 tl maaşından dolayı başvuru yaptım. Ama kit den daha öte kendi statüsünde kamu işçisi çalıştıran bir yer olduğunu öğrendim. Herşey maaş değil, 657 daha garanti ve doyurucu. Diğer 4 arkadaşa (2 sini tanıyorum) başarılar dilerim. Mülakata gitmiyorum.

comments user
ert_ky

Geçen alımda ben girdim. Bütün kabine tanıdığım. Siz başvuru yapmayın, çünkü sizden başka herkes torpilli =) Canımın istediğini işe aldırırım ona göre 🙂
Ama mülakata gelirseniz bir zahmet KİT nedir, BOTAŞ nedir, ne yapar, kim denetler, nereye bağlı, hukuki yapısı nedir öğrenin de gelin =)
Yoksa rüyanızda bile göremezsiniz BOTAŞ’ı =) (!!!!!!!!)

comments user
ozgee

2014 KPSS ile ilgili başlığı bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

comments user
selde

başvuru linkini paylaşır mısınız??? acil

comments user
Seda

Yani kusura bakmayın da sız böyle soyledınız diye kumse başvurmayacak değil. Elbette şartları sağlayan herkes başvuracak. Güzide ülkemde torpilin olmadığı alan mı var? Ama iç ferahlatması işte, herkes başvuracak kısmet ya olursa diyerek. Emin olun bunu düşünmek bile çoğu insana güzel geliyodur. Siz deneyip görmüşsünüz, gubidik yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen kimsenin moralini bozmayın. Siz zamanında zahmet edip başvurmuşsunuz bilgisayar başında iki dakikada başvurmaya ya da o mülakat ortamını görmeye kimse zahmet gözüyle bakmaz merak etmeyin.

comments user
mert

arkadaşlar geçen yıl 1 sırada girdim listeye benden 20 aşağı birini aldılar yani hakikaten bakan akrabası, dostu değilseni nafile milletvekili işe yaramaz bilginiz olsun, ayrıca başvuru sırasıda adil olmuyor yani 90 puan alan biri tecrübesi yoksa 5 kişilik listeye giremez ve 60 puan alıp tecrube veya akrabası dostu olan listeye girebilir. bunu bilin öyle tercih yapın

comments user
Tekinnn

Arkadaşlar işkur 90 puanlık adam yeni mezun listeye almayıp 60 puanlık adamın deneyimi veya torpili yüksekse listeye koyabilir bilginiz olsun ,

comments user
Tekinnn

Geçen açıl sınavda 1.sıradaki adamı almadı 3. Sırada 21 puan düşük olanı aldı

comments user
Tekinnn

Arkadaşlar geçen yıl ben girdim o sınava puan falan hikaye , puanın 90 bile olsa boş 60 puanlık adamı alabilirler ki geçen yıl öyle oldu mülakat boş saçma sapan sorular kişilere özel açılan kadrolar onun için zahmet etmeyin derim , tabiki bakan akrabanız yoksaaaa.

comments user
ocosym

aynen de öyle, bakan torpili yoksa böyle yerlerdeki işler hikaye. adrese teslim işler bunlar boşuna abanmayın.

comments user
Bbyyyyy

Arkadaşlar geçen yıl girdim boşuna, bakan torpiliniz yoksa puan hikaye.

comments user
ert_ky

Mezun olduğunuz bölümü düzenleyin arkadaşlar, İŞKUR’dan Uzman YArdımcısı BOTAŞ ilanlarına bakarsanız bulabilirsiniz …

comments user
lib

Uzman yardımcısı olarakl meslek seçtim fakat hala meslek bilgisi eşleştirilemedi diyor.Yardımcı olabilecek olan var mı?

comments user
yasmin

Nerden basvuru yapcaz garkadaslar bi türlü bulamadom

comments user
ESRA

başvuruyu yapamıyorum yardımcı olur musunuz

comments user
ert_ky

Mesleğinizi uzman yardımcısı yapın arşivci, kütüphaneci değil arkadaşlar yoksa başvuru yapamazsınız arayan arkadaşlara söyledim, buraya da yazıyorum =)

comments user
ert_ky

Kamu öncelikli olanlar gazi, şehit gibi özel durumlar, özelleştirme ve ya ayrılma neticesinde başka bir kamu kurumunda çalışmak için başvuru yapanlar gibi durumlar öncelikli durumdadır.

comments user
Uzm. Yrd.

Kamu öncelikli olanlar mesela özelleştirmeden veya devletten gelenler şehit gazi çocukları

comments user
Uzm. Yrd.

Arkadaşlar bazılarımız bilerek bazıları da cahilliklerinden konuşuyorlar. Ankara da ikamet ediyorsanız bu ilana başvuru yapabilirsiniz İşkur’un kuruluş amacı bu zaten. Meslek yerine uzman yardımcısı olarak girin bunu arayan arkadaşlara söyledim. Kimseye itibar etmeyin başvurunuzu yapın . İleri tarihlerde muhtemelen yılbaşından iki hafta sonra yine alım olacak bizim bölümden de birimler personel talep ediyorlar . Maaş ve diğer bilgileri yazdım. Bana göre 657 ye tabi olarak çalışanlar yani memurlar KîT e gelmesin çünkü kurum özelleşip ve ya ayrılır bölünürse tazminatınızı verip gönderirler. Ama özelde de bn yaparım gönderirler ise yeni iş bulurum diyenler başvuru yapsın. Bilgisi olan mülakatı alır arkadaşlar mülakata direkt tırpîl gözüyle bakmayın kamera ile kayıt tutuluyor kim ne yanıt vermiş belli. BOTAŞ iyi bir kurum çalışılacak ender kurumlardan biridir. Şimdiden hepînize başarılar dilerim 80 ve üstü başvuru yapacak arkadaşlar var 5 kişilik listeye gîtemezseniz üzülmeyin :))

comments user
ezgi

Bu öncelikli olanlar kimler ben hiç anlayamadım

comments user
ezgi

Mesleki bilgiye uzman yardımcısı diye ekleme yaptığınız zaman başvurunuzda meslek eşleştirmesini doğru yapıyormuş

comments user
ezgi

Mesleki bilgi eşleştirilemedi diyor hayret bir şey ya! Başvuramadım gtti!

comments user
metehan

botaş falan hikaye arkadaşlar biz alımları arttırmaya bakalım bakın her meslek grubu kendi çapında sesini duyurmaya çabalıyor bizim hiçbir şey yaptığımız yok eskiden mezun azdı kimsenin atanma problemi yoktu şimdi öyle değil bu sınava 2000 kişi girmiş taş çatlasın 4099 koduyla 250-300 kişi alacaklar bu komik bir rakamdır.

comments user
murat

tamamen salaklık baska bırsey degıl, ıs gorusmesı olumlu oldugu tarıhte zaten bulundugumuz yere kıra verdıgımız gıbı ankara tasınır orada ıkahmet ederız bu tamamen salaklık yanı….

comments user
donovan

şimdi işkur çankayayı aradım. ankara ilinde yaşayan vatandaşlar için başvuru kabul ediliyormuş sadece. İlk defa böyle bir şey duydum. Çok enterasan.

comments user
donovan

başka il ikameti başvuru için engel demek.. ikametim kadıkoy ve ben ankara icin basvuru yapamıyor muyum? cok ilginc. Komedi. İşkur’u aramam lazım sanırım.

comments user
mathayus

Başvurabilen var mı bu ilana

comments user
bakanlık çalışanı

ADRESE TESLİM İLAN … KİŞİ BELLİ

comments user
zeyneb

Hakikaten bn de anlamadim. bu nasil bir ilan.
Ben belki ankarada yasamak isteyebilirim neden il disindan basvuramiyormusuz ?

comments user
ert_ky

Arkadaşlar Mülakatta BOTAŞ’ın hukuki yapısı ve mesleki bilgiler sorulmaktadır.
Ankara dışından başvuru yapamazsınız. Ancak Ankara Nüfus Müdürlüğü’ne gelerek Ankara’da oturduğunu o evde ikamet eden biri ile ispat ederse adresini ankaraya aldırabilir. Bu söylediğim öğrenciyken adresini değiştirmeyenleredir =) Sahtekarlık yapmayın =)

comments user
ert_ky

Arkadaşlar, sözleşmeli olarak değil özelleşme veya işten atılma durumunda yalnızca işten çıkartılırsınız. Kurum KİT’tir. Başvuru yapanlara göre KPSS puan sıralamasına göre ilk 5 çağırılır, sözlü mülakat ile personel seçilir. Mühendislik ve Sözleşmeler Dairesi Başkanlığı’nda çalışmak için personel aranıyor. Birimin teknik bir arşivi var proje, pafta, harita vs. Maaşlar 4 yarın 2 tam ikramiye + 3300 başlama ücretidir.Yalnız yıl sonuna kadar %27 – 30 luk dilimlere kadar girebildiğiniz için maaşınız 6. 7. aydan sonra 2700lere kadar düşer =) İzin kafanıza göre kullanamazsınız ayda yalnızca 8 saat idari izin hakkınız var. Yıllık Ayakkabı ve Giyim Yardımı yapılmaktadır. BOTAŞ iyi bir kurumdur. İş tatmini olarak yeterli değildir. =)

comments user
donovan

hiçbişey anlamadım. Eger birisi anladıysa açıklayabilir mi lutfen? daimi isci alım ilanı-uzman yardımcısı ne demek:) daimi isci dior.

60 puan basvuru barajı. yazılı ve sozlu sınav icerigi nedir hiçbirsey belirtmemis???