×

2012 KPSS Sınav Sonucuna Göre BBY KPSS Değerlendirmesi:

2012 KPSS puanlarının geçerliliği 04 Temmuz 2014 tarihinde açıklanan 2014-1 KPSS tercih sonuçlarının ardından bitmiştir ve bu doğrultuda 2012 KPSS’nin Bilgi ve Belge Yönetimi açısından değerlendirme sonuçlarını aşağıda bulmanız mümkündür:

2012 KPSS sınav sonucuna göre şu ana kadar yapılan dört atama olmuştur: 2012/2, 2013/1, 2013/2 ve 2014/1 atamaları. Bu dört atama sonuçlarına göre Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nden toplam 307 kişi kamu kurumlarına atanmıştır. Aşağıdaki grafikte, bu atama dönemlerinde atanan kişi sayıları verilmiştir:

ve yukarıdaki dört atama sonuçlarına göre yerleşen tüm puanlar büyükten küçüğe doğru sıralandığında aşağıdaki sonuçlar ortaya çıkmaktadır:

  • 2012 KPSS’de Atanan En BÜYÜK Bilgi ve Belge Yönetimi Puanı-Atandığı Kurum ve Unvanı: 91,31690 – KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI (İSTANBUL) – KÜTÜPHANECİ
  • 2012 KPSS‘de Atanan En KÜÇÜK Bilgi ve Belge Yönetimi Puanı-Atandığı Kurum ve Unvanı: 64.62575 – KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ (KAHRAMANMARAŞ) – MEMUR

– 2012 KPSS sonucuna göre atanan tüm puanları incelemek için lütfen tıklayınız.

 2014 KPSS sonuçlarına göre alım yapılacak olan atamalarda bilgi alışverişinde bulunmak için buraya tıklayınız.

1 yorum

comments user
Orkun

Memurların iş güvenliklerinin ellerinden alındığı bir ülke.

Mahkemelere güvenebilen biz memurların elinden bu hakkının alındığı bir ülke. Artık sürgün, muhafakat v.b. durumlarda elimizden kanun güvencesi alınmış durumdadır. Memur, sıradan bir köle ve işçi olacak.

Mesleğimizin kendi içindekilerde dahil, akademik camianın da farkında olmadan ilerlemesinin durdurulması planlı şekilde işleniyor. Üniversiteler tayyip cemaati tarafından eskilerden arındırılıyor. Kurum içinde, dekan ve rektörün emir eri gibiyiz. Çok yakında bizim mesleğimizde tarihin eski sayfalarında yerini bulacak.

Zaten hukuk, ibf, tıp gibi diğer dallarda mesleğini icra ettirenlerin ülkesi Türkiye. Bizim önemimiz yok. Tüsak geçerse maaş olarak iyi alacağız tabiki, ama içi boşalmış bir ülke olarak kalacağız..