×

ANKOS tarafından açık erişim tartışma listesi oluşturuldu

ANKOS AEKA Grubu tarafından Açık Erişim ve Kurumsal Arşivler konusunda bilgi paylaşımında bulunmak, konu ile ilgili sorunları, çözüm önerilerini ve yeni gelişmeleri paylaşmak amacıyla bir tartışma listesi oluşturuldu (bugün itibari ile toplam 115 kişi üye olmuştur). Bu liste, konuya ilgi duyan herkese açık bir listedir. Listeye özellikle kurumlarında açık erişim ve kurumsal arşivler konusunda çalışanların veya sorumlu kişilerin, yöneticilerin, yayınevlerinin, öğrencilerin, araştırmacıların üyeliği tavsiye edilmektedir.

Listede yapılacak paylaşımların listenin konusu ve amacı ile ilgisi olması gerekmektedir. Listenin amacı dışında kullanılması halinde, paylaşım yapan kişinin moderator tarafından üyeliği sonlandırılabilir. Paylaşımların genel ahlak ve internet kullanımı ile ilgili etik kurallar çerçevesinde yapılması önemle tavsiye olunur. Listeye gönderilen mesajların içeriğinden gönderen kişi sorumludur.

Listeye üye olmak için buraya tıklamınız ve kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Moderatör onayından sonra üyeliğiniz başlayacaktır.