×

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sözleşmeli Büro Personeli Alım İlanı

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın “Sınav Şartı” başlıklı Ek 2 ncı maddesi doğrultusunda,personel alınacaktır. Giriş koşullarını taşıyan adaylar; ilan tarihinden itibaren 15 gün süreyle, www.comu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veva aslı görülmek üzere) şahsen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na başvuracaklardır.

UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Büro Personeli 2 -Bilgi ve Belge Yönetımi Bölümü mezunu olmak-Üniversite Kütüphanelerinin Kataloglama biriminde çalışmış olmak-Kütüphane otomasyon programlarından YORDAM’ı kullandığını belgelendirmek

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız

 

Not:
“Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphanesi’nden yetkili bir kişi ile görüşülmüş, daha önceki ilanlar  ve yukarıdaki ilan hakkında genel bilgi alınmıştır. İlgili kişinin aktardığı bilgilere göre, meslektaşlarımızın özlük haklarına yönelik herhangi bir yanlış uygulamanın olmadığını, yeni mezun meslektaşlarımıza istihdam oluşturabilmek için tüm kapıları zorladığını ve ÇOMÜ kütüphanesinin geçen yıl tam 60 kütüphaneci talebinde bulunduğunu bildirmiştir.@bbyhaber”

2 yorum

comments user
BBY Haber

@metin bey,

İlginize teşekkür ederim; evet kütüphanecilik yapacaksınız, diğer konu ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen ilgili kurum kütüphanesi ile irtibata geçiniz. Alınan bilgi yukarıda paylaşılmıştır.

comments user
metin t.

Sayın BBY ÇOMÜ’nün taşeron kütüphaneci alım ilanından beri bendeki imajı çok kötü. Araştırmanız için teşekkürler keşke “alınan personelin ünvanı neden BÜRO PERSONELİ” diye de sorsaydınız.

Eleman kütüphanecilik yapacak ama iş haklara gelince büro personeli olarak mı sayılacak? Neden ünvanı kütüphaneci değil?

Bu ÇOMÜ ilanları hep problemli olmak mı zorunda?

Yoksa problem ilanları verenlerde mi?