×

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların “Sınav Şartı” başlıklı Ek 2 nci maddesi doğrultusunda, 2012-KPSS (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle, personel alınacaktır. Sözleşmeli Büro Personeli Alınacaktır.

Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için. Lisans Mezunlarının 07 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na, Önlisans Mezunlarının 22 Eylül 2012 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na Ortaöğretim Mezunlarının ise 23 Eylül 2012 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için i KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

BBY mezunları için kriterler:

1-Yükseköğretim Kurumlarının Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünden mezun olmak

2-En az 6 (altı) ay üniversitelerin kütüphane biriminde çalışmış olmak

3-Kütüphane otomasyon programlarından YORDAM’ı kullandığını belgelendirmek

Başvuru Yöntemi:

1-Giriş koşullarını taşıyan adaylar; ilan tarihinden itibaren 15 gün süreyle, www.comu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na başvuracaklardır.

2- Eksik belge ile süresinde başvuru yapılmayan ve posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylı bilgi ve belge için tıklayınız