×

Kastamonu’da Kahvehane Kültürü Değişiyor

Kastamonu’da 35 yıldır kıraathane işletmeciliği yapan 63 yaşındaki Cahit Bekaroğlu, ildeki kahvehane kültürünü değiştirmeyi amaçlıyor. Kastamonu Aşir Efendi Hanı içinde yer alan Cahit Bekaroğlu’na ait kahvehane diğer kahvehanelerden farklı işletiliyor. Cahit Bekaroğlu, kahvehaneyi hoş sohbet ve kendini geliştirme alanı olarak görüyor. İşlettiği kahvehanede de bunu gerçekleştiriyor.

Gelen müşterileri için kahvehane içerisinde kütüphane oluşturan Bekaroğlu:” Müşterilerim, vakitlerini boş işlerle değil, okuyarak değerlendiriyor. Zaten müşteri potansiyelim diğer işletmelerden çok farklı. Hafta sonları Polis Okulu öğrencileri, hafta içi ise eğitim camiasından müşterilerim yoğunlukta geliyor. Kastamonu’da eğitimin gelişmesi öğrenci sayısını artırdı. Kastamonu’nun nüfusu da artıyor. Bazen talepleri karşılamakta zorlanıyorum.” dedi.

Uzun zamandır çevre esnafına çay vermeğini dile getiren Cahit Bekaroğlu: “Saçlarım burada ağardı. Müşterilerime güzel vakit geçirtmek için çalışıyorum. Ayrıca 3 tanede elemanım var.” diye konuştu

Kaynak: http://www.haberimport.com/