×

Teleperformance’den Eğitime Destek

“Bir Kütüphane Edin, Çocuklar için Yer Ayır” adı verilen proje sayesinde, gönüllü bağışçılar ile kitaba ihtiyaç duyan okullar bir araya getirildi. Dünyanın lider çağrı merkezi servis sağlayıcısı Teleperformance, Türkiye’deki sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekliyor. Teleperformance çalışnaları, “Bir Kütüphane Edin, Çocuklar için Yer Ayır” ismini verdikleri yeni projeleri sayesinde, gönüllü bağışçılar ile okumak için kitaba ihtiyaç duyan okulların öğrencilerinin bir araya gelmesini sağladı.

Program kapsamında, İstanbul Kâğıthane İsmail Erez İlköğretim Okulu ve Uşak Malkaçoğlu ile Yayalar İlköğretim Okullarının içerisine birer kütüphane yapılması sağlandı. Kampanya süresince yapılan bağışlarla İstanbul’da 411, Uşak’ta ise 828 kitap toplandı. Ayrıca, İstanbul Kağıthane İsmail Erez İlköğretim Okulu’na da 4 adet bilgisayar bağışlandı.

Bir toplumun geleceğinin inşasına yapılabilecek en büyük yatırımın, okuma alışkanlığı kazandırılmış bireylerin yaratılmasına katkı sağlamak olduğunun bilinci içerisinde hareket eden Teleperformance, bu doğrultuda şirketin global sosyal sorumluluk kampanyaları Citizen of the World (COTW) ve Citizen of the Planet (COTP) ile paralel ilerleyen bir şekilde, daha iyi bir toplumun ve çevrenin yaratılması için gönüllü projeler üretiyor.

Kaynak: http://www.mediacatonline.com