×

Bilgi Topluluğu-​Kitap Destek II Çerçevesin​de Yapılan Afyon/Kaya​belen İlköğretim Okulu Ziyareti

” DTCF Bilgi Topluluğu’nun 2 yıldır sürdürdüğü ve ilerleyen yıllarda da devam ettirmeyi planladıkları köy okulları için “Kitap Destek!” kampanyasının ikinci ayağı; 7 Haziran 2011 Salı günü Afyon, Kayabelen Kasabası’nda yer alan Kayabelen İlköğretim Okulu ziyaretiyle tamamlandı.

Kayabelen İlköğretim Okulu’nun kütüphanesi, götürülen 2000+ adet kaynakla yeniden yapılandırıldı. Kitap desteğinin yanı sıra kırtasiye, oyuncak ve giysi desteğinde de bulunuldu. Okul öğrencileri ve öğretmenleriyle, kasaba halkıyla bir araya gelinerek; Prof. Dr. Sayın Berin U. Yurdadoğ ve Doç. Dr. Sayın Oya Gürdal Tamdoğan’ın söyleşileriyle ve topluluk üyelerinin sunumlarıyla “yaşamboyu öğrenme, okuryazarlık ve kütüphane” üzerine bir toplantı yapıldı.

Bu kampanyada yer alan tüm destekçilerimize, Bölüm hocalarımıza, Bölüm arkadaşlarımıza, topluluk üyelerimize, bizi bu yolda asla yalnız bırakmayan Prof. Dr. Sayın Berin U. Yurdadoğ ve Doç. Dr. Sayın Oya Gürdal Tamdoğan’a çok teşekkür ediyor; “Kitap Destek III“de yine hep birlikte olmayı diliyoruz. ” 

Topluluk Web Sayfası: http://bilgitoplulugu.org/

Kaynak: Özlem ÇALTI (A.Ü. DTCF BBY Bölümü Bilgi Topluluğu Başkanı)