×

Karne hediyesi kütüphaneden, “Karneni Getir Kitabını Götür”

Bergama Araştırma Kütüphanesi tarafından 2 yıldır 4 dönemdir devam eden ve yürütücülüğünü değerli meslektaşımız Aydın İLERİ’nin yaptığı “Karne Hediyesi Kütüphaneden Karneni Getir Kitabını Götür” çalışması bu yılda organize edildi. İleri şu açıklamalarda bulundu: “Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç’in okuma kültürüne verdiği önem, okumaya verdiği değer bir gelenek haline geldi. Kitap hediyeleri Bergamalı öğrencileri sevindirdi. 8 Haziran- 13 Haziran tarihleri arasında öğrenciler Bergama Belediyesi Bergama Araştırma Kütüphanesinde hediye kitaplarını alabilecekler. Ayrıca uzak köylerdeki öğrencilerin kitaplarını kitap talep Muhtarların üzerinden dağıtıyoruz.

Çalışma hakkında görselleri görmek için lütfen tıklayınız.

BERGAMA’DA ÇOCUKLARA YAZ TATİLİ ve KARNE HEDİYESİ KÜTÜPHANEDEN

2017-2018 eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller, iyi dinlenmeler diliyoruz.

Okuma Kültürünün Bergama’da yaygınlaşması için kitap fuarları, yazar söyleşileri etkinlikler düzenleyen Bergama Belediyesi yaz tatilinde çocukların en sevdiği uğraşın “okuma uğraşı” olduğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bergama Belediyesi Çocuk Kulübü ve Bergama Araştırmaları Kütüphanesi tatile giren Bergamalı öğrencilere yaz tatili ve karne hediyesi olarak 2 yıl önce başlattığı geleneği sürdürüyor “Karneni Getir Kitabını Götür” etkinliği düzenliyor.

8 Haziran cuma günü saat 10.00’dan itibaren Bergama Kültür Merkezinde Bergama Araştırmaları kütüphanesinde çocuklara kitap dağıtımı ile başlandı “Karneni Getir Kitabını Götür” etkinliği 13 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de sona erecek.

Kitap dağıtım noktası: Bergama Kültür Merkezi – Bergama Araştırmaları Kütüphanesi”

Bergama Araştırmaları Kütüphanesi Pazar günü hariç her gün saat 09.00-18.00 arası hizmet vermektedir.
#karnenigetirkitabınıgötür
#KarneHediyesiKütüphaneden
#TatilHediyesiKütüphaneden
#BergamaAraştırmalarızKütüphanesi
#BergamaÇocukKulübü
#BergamaBelediyesi
#HerkesİçinKütüphane
#Kütüphane #Kitap #okumakültürü #okumaalışkanlığı

Aydın İleri/ Bergama Araştırmaları Kütüphanesi Koordinatörü