×

TKD Genel Merkezi 3600 ek gösterge ile ilgili siyasi partilere yazı gönderdi

TKD Başkanı Ali Fuat KARTAL, Kütüphanecilere 3600 ek gösterge verilmesi ile ilgili TKD tarafından tüm siyasi partilerin genel merkezlerine aşağıdaki içerik ile bir faks yollandığını belirtti.

…………….. Genel Başkanlığına

İnsanlığın ve insanlık değerlerinin ayakta kalma mücadelesi verdiği günümüzde, kütüphaneler bulunduğu toplumun ulusal dilini ve yazılı kültürünü koruyarak, hafıza merkezi olarak hizmet etmektedirler.

Günümüzde Kütüphaneciler öngörülebilir siyasi, teknik, demografik ve toplumsal gelişmeler doğrultusunda görev alanlarını yeniden biçimlendirerek tüm bu gelişmelere olumlu etkide bulunmaktadırlar.

Bilişim teknolojisi, kaynak yönetimi ve kullanıcı odaklı bilgi aktarımı gibi temel becerilerini sürekli geliştirerek, kültürel ve sosyal alanlarda uzmanlaşarak, toplumsal değişime ve bütünleşmeye katkı sunan kütüphanecilerin özlük haklarının düzeltilmesini talep ediyoruz.

Bu bağlamda öğretmen, din görevlisi, hemşire ve polislere verileceği söylenen 3600 ek göstergenin kütüphanecilere de verilmesini istiyoruz.

Saygılarımla.

Ali Fuat Kartal

Türk Kütüphaneciler Derneği

Genel Başkanı

5 yorum

comments user
osman

arkadaşlar lütfen biriniz yardımcı olabilir mi? bizim 4. atama olacak mı?

    comments user
    İsmail Karaca

    Merhabalar, 2016 puanıyla yapılacak son alımlar 26 Haziran – 05 Temmuz 2018 tarihlerinde olacak.

comments user
osman

arkadaşlar haberi olan lütfen yardımcı olabilir mi? bizim 2018/4. ataması yapılacak mı? yapılacaksa ne zaman olacaktir?

comments user
Aslı

Zamanında Tüsak yasasına karşı çıkan ali fuat bey in böyle bir talepte bulunması çok şaşırttı bizleri. Dtcf de 60. yılda bize ters ters konuştunuz o dönem. İlginç gerçekten. O dönemde elinizle gönderdiniz büyük bir fırsatı. Şimdi istediğiniz kadar dövünün.

İnşallah kabul olsa, ama rüya gibi.

comments user
KADİR YAVUZ

KÜTÜPHANE MÜDÜRLERİ DE YARARLANSIN MUDUR OLUNCA TEKNIK KADROYU VE KUTUPHANECILIK UNVANINI KAYBETTIK ANCAK 2200 DE KALDIK BİZDE 3600 EK GÖSTERGE İSTERİZ.