×

Eyüpsultan Araştırma Merkezi Dönemsel iş ilanı-Son Başvuru-15/02/21018

Eyüpsultan Araştırma Merkezi için dönemsel araştırmacı aranmaktadır. Diğer kurumlardaki araştırma merkezlerinde Eyüp tarihi ile ilgili araştırma işi yapabilecek;

Tercihen Osmanlıca bilen, Bilgi ve Belge Yönetimi yada Tarih okuyan
Araştırma tekniklerini bilen,
Lisans veya yüksek lisans öğrencisi,
Ayda 10 gün (80 saat) çalışabilecek
Eyüp tarihiyle ilgilenen arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Not: İstihdam sağlanmayacak olup burs başlığı altında aylık 500 Lira verilecektir. Dönemsel bir iş olmakla beraber araştırma işinin ortalama 9-12 ay sürmesi tahmin edilmektedir.  Lisans son sınıf veya yüksek lisans öğrencilerine öncelik verilecektir.

İşin tanımı;

Başbakanlık Osmanlı Arşivi, Salt arşivi, Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü, Atatürk Kitaplığı, TRT arşivi gibi farklı araştırma merkezlerinde Eyüp tarihini araştırmak ve bulunan o belgeleri kurumumuza iletmek. Ücrete tabi belgeler kurum tarafından ödenecektir.

Eyüple alakalı harita,efemera, video, fotoğraf, belge, gazete haberi, makale, mecmua yazı vs. alanlarda araştırma yapılması beklenmektedir.

Konu başlıkları kurum tarafından belirlenecektir.

Not: İstihdam sağlanmayacak olup burs başlığı altında aylık 500 Lira verilecektir. Dönemsel bir iş olmakla beraber araştırma işinin ortalama 9-12 ay sürmesi tahmin edilmektedir. Lisans son sınıf veya yüksek lisans öğrencilerine öncelik verilecektir.

Son başvuru tarihi: 15 /02 /2018
İrtibat: Sümeyye AKSOY (Arşiv ve Kütüphane sorumlusu) (sumeyye.aksoy@eyup.bel.tr)
Adres: İslambey Mah. Hz. Halid Bulvarı No: 51 Eyüpsultan Araştırma Merkezi / Eyüp- İSTANBUL