×

İskenderun Teknik Üniversitesi UZMAN İş İlanı-Son Başvuru-08.01.2018

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ—>REKTÖRLÜK; “Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere; Bilgi ve Belge Yönetimi, Arşivcilik veya Kütüphanecilik bölümü Lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 (iki) yıl deneyimli olmak.” özel şartı ile 1 UZMAN alınacaktır.

Kadro Unvan UZMAN
ALES 70
YDS/Dengi 50
Kadro Sayısı 1
Kadro Derecesi 3
Başvuru Tipi Posta, Şahsen
Özel Şart Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere; Bilgi ve Belge Yönetimi, Arşivcilik veya Kütüphanecilik bölümü Lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 (iki) yıl deneyimli olmak.
Başvuru Yeri İSTE – PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi 08.01.2018
Ön Değerlendirme Tarihi 12.01.2018
Sınav Giriş Tarihi 16.01.2018
Sonuç Açıklama Tarihi 19.01.2018

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız

1 yorum

comments user
Kütüphaneciler

Yeni açılan bir üniversiteye ilan açıyorsunuz, 2 kişi sınava girebiliyor. Ama dalga geçer gibi sınavda 20,30 veriyorlar. Amaç zaten kadroyu doldurmak değil. Bu ilanları açarak, ondan sonra bilgi işlem veya daha alakasız torpilli kişileri yerleştirmeye yarayan ilanları hiç açmayın daha hayırlı. Boşuna insanların umuduyla oynamayın..