×

BOTAŞ Boru Hatları AŞ İş İlanı-Son Başvuru-23 Ekim 2017

BOTAŞ BORU HATLARI AŞ.’ne Uzman Yardımcısı alınacaktır, detaylı bilgi ve belgeler aşağıda yer almaktadır.

Pozisyon Bilgileri:

Kamu/Daimi

1 Açık Pozisyon

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Başvuru:

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki içerisinde İl Müdürlüklerimizden veya Hizmet Merkezlerimizden ya da www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Şartlar:

– Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplerde 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2017 KPSS P3 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

– Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

– Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının BEŞ katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

– Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

– Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

– Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının BEŞ katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

– İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

– Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

İlan No: 00004057894

Son Başvuru-23 Ekim 2017

5 yorum

comments user
Arzu

Nihai liste açıklanmış, puanlar ne durumda acaba merak ediyoruz.

    comments user
    Çağlar

    Nerden baktınız açıklandığına acaba?

comments user
Ali

Bende hemen mail attım, cevap geldi.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/02/20160226-13.pdf

Adamların bir suçu yokmuş, yönetmelik böyle diyor.

Sayın İlgili,
26.02.2017 tarihinde Resmi Gazete yayımlanan karar gereği KPSS 2016 Yılı A Grubu Kadroları için geçerlilik yılı 1 yıl olup, bilgi edinmenizi rica ederiz.
Resmi Gazete Linki :
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/02/20160226.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/02/20160226.htm

BOTAŞ
Genel Müdürlüğü
İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı

2017 puanı olanlar yaşadı ne diyelim, ekmek onların hakkıymış..

comments user
hakan

uzman yardımcısı olduğu için 2017 istenmiş şaka gibi yav,bu ilanı kim hazırladıysa orada çalışıyor olması skandaldır.Bu bölüm mezunları için son 10 yılda kaç tane uzman kadrosu açılmış acaba? bby bölümünün alan bilgisi sınavı var mıymış ? şaka gibi alan sınavı yok p3 puan türünden uzman alınıyor ama 2017 sınavı isteniyor,2016 sınavına giren 1000 lerce bölüm mezunun suçu ne ? 2017 sınavıyla nereye atanacağız ki girelim boşu boşuna neyse zaten mülakatlı alım varmış topu topu 5 kişi çağrılacak 1 kişi alınacak diyecek bişey yok,2016 da 80 puan alan adam buraya başvuramayacak 2017 de 70 alana sıra gelecek belkide

comments user
Ali

Botaş a mail gönderelim.

BOTAŞ
Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
Telefon (312) 297 23 05
Faks (312) 266 06 12
E-Posta info@botas.gov.tr

İş İlan No (00004057894)–>İlan için tıklayınız
BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI

Bilgi ve Belge Yönetimi Kpss alımları çift yıllarda olduğu için, birçok bby mezununda 2016 Kpss puanı vardır. 2017 kpss sınavına bby mezunu olarak giren çok az kişi olacaktır, belkide hiç bile olmayabilir. Lütfen 2016 ve 2017 puanı olarak güncellerseniz, daha mantıklı olacaktır.