×

Çankırı Karatekin Üniversitesi BBY Topluluğu 3. Kütüphane Açılışını Gerçekleştirdi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi Belge Yönetimi Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğu, 3’üncü Kütüphane Açılışını Mareşal Çakmak İlkokulunda gerçekleştirdi. Kütüphane açılışına Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Coşkun Polat, Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar, Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bayram Can, Mareşal Çakmak İlkokulu O Müdürü Tahsin Yılmaz, ÇAKÜ Bilgi Belge Yönetimi Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğu Başkanı Zeynep Saraç ve Bilgi Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri katıldı.

Açılışta konuşan Mareşal Çakmak İlkokulu Müdürü Tahsin Yılmaz, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi Belge Yönetimi Bölümüne ve Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğuna teşekkür etti. Açılışta Mareşal Çakmak İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve Halk oyunları gösterilerinin yanı sıra şiirler de okundu. Açılışın son bölümünde, Müdür Tahsin Yılmaz, Prof. Dr. Coşkun Polat’a Kütüphaneye yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür çiçeği verdi. Z Kütüphane’nin kurdele kesimi ve kütüphanenin gezilmesi ile açılış sona erdi.

ÇAKÜ Bilgi Belge Yönetimi Yaşam Boyu Öğrenme Topluluğu, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetmeliğine göre öğrenci seviyelerine ve müfredata uygun olan, 550 kitabı toplayarak okul kütüphanesine bağışladılar.

Topluluk, kütüphane bilgisayarına kütüphane otomasyon sistemini kurarak öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının takibinin yapılmasını da sağladılar. Ayrıca okul öğrencilerine yönelik çanta ve kırtasiye yardımını da okul yönetimine teslim ettiler.

Kaynak