×

TKD İstanbul Şubesi Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Bu yıl Kütüphane Haftası tüm yurtta çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Bu bağlamda birçok program organize ederek mesleki camiaya çatı olma görevini yerine getiren TKD İstanbul Şubesi’nin faaliyetleri dikkati çekiyor.

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi, Okul Kütüphanecileri Derneği ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü programları aşağıdaki adreste:

[button color=”blue” size=”medium” link=”http://kutuphaneetkinlikleri.bbyhaber.com/portfolio/tkd-istanbul-subesi-53-kutuphane-haftasi-program-detayi/” icon=”” target=”true”]TKD İstanbul Şubesi 53. Kütüphane Haftası Etkinlikleri İçin Tıklayınız.[/button]

 

53. Kütüphane Haftası etkinlikleri hakkında TKD İstanbul Şubesi Başkanı Mustafa Özyürek, Türk Kütüphaneciler Derneği’nin 68 yıllık birleştirici misyonunu, mesleğimizin çatı örgütü olma görevini olanaklar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, bu süreçte desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara teşekkürlerini iletti.

TKD İstanbul Şubesi 53. Kütüphane Haftası etkinliği ve tüm yurttaki diğer Kütüphane Haftası etkinliklerine [button color=”red” size=”small” link=”http://kutuphaneetkinlikleri.bbyhaber.com ” icon=”” target=”true”]kutuphaneetkinlikleri.bbyhaber.com[/button] adresli web sitemizden göz atabilirsiniz.