×

Türkiye Kütüphane Etkinlikleri Sayfası hizmete açıldı

Alanımıza dair haberlerin yayınlanıp arşivlendiği site olan bbyhaber.com, tamamen gönüllülük esasına dayanarak çalışmalarını sürdürmeye devam edeli tam 8 yıl olmuştur. Bu süreç içerisinde bbyhaber’i takip ederek yaşamasına imkan vermeniz, emeğimize destek olmanız, bizlere güç vermiştir. Sizlere sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

bbyhaber, alanımıza gönülden bağlılığını sürdürmeye devam etmektedir. Bu bağlamda, aşağıda açıklaması bulunan yeni bir site hazırlamış ve yayın hayatına başlatmıştır. Kütüphanenizde yapılacak olan her türlü etkinliği sitede yer alan gönderi formu ile iletebilir ve herkesle paylaşma imkanı bulabilirsiniz.

Bu vesile ile yaklaşan 53.Kütüphane Haftanızı en içten dileklerimizle kutlar, tüm camiamıza çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

bbyhaber,

Site Adı: Türkiye Kütüphane Etkinlikleri Sayfası

Açıklaması: Öncelikle bu site “Kütüphane Haftası”nda düzenlenecek etkinliklerin görsellerini ve etkinlik çıktılarını paylaşmak için kurulma amacı taşımıştır; fakat ilerleyen zamanlarda da böyle bir siteye ihtiyaç duyulacağı düşünülüp kapsamı genişletilerek “Türkiye Kütüphane Etkinlikleri Sayfası” olarak hizmete açılmasına karar verilmiştir. “Türkiye Kütüphane Etkinlikleri Sayfası“ Bilgi ve Belge Yönetimi (BBY) Haber Portalı‘nın bir hizmeti olup, kütüphane etkinliklerinin tek bir merkezde toplanacağı ve arşivleneceği adresiniz olmayı hedeflemektedir.

Web Adresi: http://kutuphaneetkinlikleri.bbyhaber.com/