×

2016/1 KPSS Tercih Kılavuzu bugün ÖSYM’ye gönderiliyor

Devlet Personel Başkanlığının açıkladığı takvime göre 13 Mart-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında kamu kurum ve kuruluşlarının 2016/1 KPSS yerleştirme talepleri toplanmış olup, 01 Haziran itibariyle de 2016/1 KPSS Tercih Kılavuzu ÖSYM’ye gönderilecek.

Adayların merakla beklediği 2016/1 KPSS Tercih İşlemlerinde 2014 KPSS puanı son kez kullanılacak. 2014 KPSS puanları 2016 KPSS sonuçlarının açıklandığı tarihe kadar geçerli olmaya devam edecek.

Kaynak:http://www.memurlar.net/

ÖNEMLİ NOT:

200 sözleşmeli kütüphaneci kadrosunun ise ne zaman ve hangi KPSS puanı ile alınacağı konusu hala netlik kazanmadı, bu konunun da bir an önce açıklığa kavuşturulması gereklidir. Bu alımı bekleyen meslektaşlarımızın mağdur edilmemesi için alımların 2014 KPSS sonucuna göre yapılması uygun olacaktır. Tüm meslek örgütlerimizin bu konuyu sahiplenmesi gerekir ve meslektaşlarımızın mağdur edilmemesi için yardımcı olmalıdırlar.

6 yorum

comments user
BBY Haber

Ali Fuat KARTAL 200 sözleşmeli kütüphaneci alımına dair açıklama yaptı–> http://www.bbyhaber.com/bby/2016/06/01/ali-fuatkartal-200-sozlesmeli-kutuphaneci-alimina-dair-aciklama-yapti/

comments user
Barış

Max: 30 kadro merkezide. kültürün alım yapmaması çok garip.

comments user
Şakir

Sana helal olsun bby haber bunların alayından delikanlı çıktın…

comments user
Duyumcu

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2016/1 merkezi atamasında 0 çekecek . Bunu 200 sözleşmeli atama ile karıştırmayın onun akibeti belirsiz .

comments user
bahtsız

evet bence de mesleki örgütlerimizin benzer toplantı ve etkinliklerde birbirlerini ağırlamaktan vazgeçip sesimizi duyurmamız için bize yardım etmesi gerekirdi.
Ama haftalardır hiç birşey yapmayan ”mesleğimizi ileriye taşıyacağını” söyleyen o mesleki örgütümüzden bir şey beklemeyi bırakalı çok oldu.
O yüzden o mesleki örgütümüz ve ona üye olan tüm hocalarımız son anda iki kelime açıklama yapıp alımlar olduğunda da bizim sayemizde oldu dememeleri için kendilerince faydalı!! şeyler yapmaya, radyolarda kütüphane kültürü söyleşileri yapmaya, bilmem ne buluşması adı altında etkinlik yapıp onu da çok büyük bir şeymiş gibi reklam yapmaya devam etsinler.

comments user
Yolcu

Sblnt2401 hocam merhaba,
Merkezi Atamayla ilgili bilginiz varmı bizimle paylasrsaniz seviniriz saygılar…