×

III.Mesleki Yenilenme Toplantısı: “Ege ve Akdeniz Bölgesi”-06 Mayıs 2016, İzmir

Kütüphanecilik ve bilgi bilim alanındaki bilgi ve tecrübeleri paylaşmak, bilgi alışverişinde bulunulmasını sağlamak, yeni işbirliği ve ortak çalışma alanları oluşturmak, profesyonel iletişim ve işbirliklerini artırmak amacıyla Gediz Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürlüğü ve  Kültür Paylaşım Platformu işbirliğiyle 6 Mayıs 2016 Cuma günü III. Mesleki Yenilenme – Ege ve Akdeniz Bölgesi Toplantısı düzenlenecektir.

Kültür Paylaşım Platformu gönüllülüğe dayanan bir sivil toplum girişimidir. Kütüphaneciler, akademisyenler, yazarlar, öğrenciler, öğretmenler gibi çeşitli uzman kadrolarına mensup kişi veya kişilerle toplum için kültürel etkinlikler düzenleyerek kültür paylaşımını arttırmayı kendine amaç edinmektedir. Sosyal paylaşım siteleri arasında da kendisine önemli yer edinen platform, üyeleri ve üye adaylarıyla birlikte sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ile yeni projeler geliştirerek çok yönlü ses getirmeyi hedeflemektedir.

Gediz Üniversitesi Kütüphanesi ev sahipliliğinde III.Mesleki Yenilenme Toplantısı: “Ege ve Akdeniz Bölgesi” : 6 Mayıs 2016, Gediz Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Toplantı Tarihçesi:
III. Mesleki Yenilenme Toplantısı: “Ege ve Akdeniz Bölgesi” 6 Mayıs, 2016 / Gediz Üniversitesi.
II. Mesleki Yenilenme Toplantısı: “Karadeniz Bölgesi” 20 Mayıs, 2014 / Ondokuz Mayıs Üniversitesi.
I. Mesleki Yenilenme Toplantısı: “Kütüphanecilik ve Bilgi Bilim Alanında Yaşanan Gelişmeler ile Ortaya Çıkan Sorunlar” 5 Şubat, 2014 / Trakya Üniversitesi.

ETKİNLİK TARİHİ : 6 MAYIS, 2016
SON BAŞVURU TARİHİ : 29 NİSAN, 2016 (BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ)

Web Sayfası ve Program Detayı için tıklayınız