×

Rektör’den Kütüphanecilere teşekkür belgesi

Her mart ayının sonunda kutlanan Kütüphane Haftası Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) de farklı etkinliklerle kutlandı. BEÜ Rektörü bu etkinliklerde ve yıl boyunca Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ndeki başarılı çalışmalarından dolayı Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı personeline teşekkür belgesi takdim etti.

1 Nisan Cuma günü gerçekleşen belge takdim törenine Genel Sekreter Ertuğrul Karalar, Genel Sekreter Yardımcıları Osman Demir ve Veli Eliçora, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Mustafa İnan ve Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’nde çalışan personel katıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen törende Rektör Özer: “Sizler yapılan güzel bir çalışmanın sürdürülebilir olduğunu gösterdiniz. Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi ulusal ve uluslararası bağlarını güçlendiren bir kütüphane haline geldi. Kütüphaneler kampüslerin kalbi konumundadır. Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi de hem Farabi Kampüsü’nün hem de diğer kampüslerin yaşam alanı haline gelmesinde öncü rol oynamıştır. Kütüphanemiz aynı zamanda Üniversitemizin şehre bakan yüzü haline gelmiş liseli öğrenciler ve şehirde yaşayan her kesimden insana açık hale gelmiştir. Bu vesileyle Kütüphane Haftanızı kutluyor, kütüphanemizi daha iyi hale getireceğinize inanıyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 

  

Kaynak: http://w3.beun.edu.tr/

2 yorum

comments user
metehan

Bu kütüphaneci dünyasında atama ve kadro dışında her şey var maşallah o kadar değerliyiz ki kadro vermiyorlar .

comments user
Asım

Çok şanslı kütüphaneciler. Bizim gibi çalışarak ve azim ederek hakaret yemiyorlar. Ne diyim.