×

ANKOS Akademi Eğitimleri Başlıyor

Bilgi hizmetleri alanında çalışanların uygulamaya dayalı becerilerini arttırmak, mesleki uzmanlaşmayı ön plana çıkartmak ve en önemlisi yetkinliklerin hayata geçirilmesini sağlamak amacı ile Mart 2015’te ANKOS çatısı altında kurulan ANKOS Akademi Kasım ayı içerisinde eğitimlere başlıyor…Çevrimiçi uzaktan gerçekleştirilecek ilk eğitim programları “Açık Erişim ve DSpace” ile “Elektronik Kaynakların Seçim ve Yönetimi” konularında olacak:

– Son yılların en önemli konularından Açık Erişim, Kurumsal Arşiv ve DSpace ile ilgili kendimi daha fazla geliştirmeliyim, bu alanlarda uzmanlaşmalıyım. Üniversitemin görünürlüğünü arttırırken aynı zamanda araştırmanın bir parçası ve yenilikçi bir ekip üyesi olarak araştırma topluluğunun içerisinde yerimi almalıyım.

veya

– Kütüphane bütçelerimiz sınırlı ve bütçemizin yaklaşık %90’ı elektronik kaynaklara harcanıyor. Bütçemizi daha efektif kullanabilmek, elektronik kaynaklar konusunda uzmanlaşabilmek ve daha iyi hizmet verebilmek için elektronik kaynakların seçimi, yönetimi ve hukuki süreçleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıyım.

 Diyorsanız;

…Bu Eğitim Programları Tam Size Göre :…

Konularında uzman kişiler tarafından, Kasım ayı içerisinde verilecek ilk eğitim programları ve başvuru şartlarına ilişkin ayrıntılı bilgiler 12 Ekim 2015 tarihinde sizlerle paylaşılacak.