×

Tapu ve Kadastro Çanakkale Şehitleri Kütüphanesi Açıldı

Tapu ve Kadastro Eskişehir Bölge Müdürlüğü tarafından Tapu ve Kadastro Çanakkale Şehitleri anısına kurulan kütüphanenin açılışı, Eskişehir Valisi Güngör Azim TUNA, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin KESİMOĞLU, Kadastro Dairesi Başkanı Güngör GÜZEL ile Eskişehir İl ve İlçelerindeki üst düzey yöneticilerin katılımıyla Mahmudiye İlçesi Atatürk İlkokulunda gerçekleştirildi.

Vali TUNA açılışta yaptığı konuşmada, kütüphane kurulumunun diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini söyleyerek, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve kurumlardaki elektronik ve atıl durumdaki tefrişatın beraberinde getirdiği kirliliğin önlenmesi açısından projenin önemine vurgu yaptı.

Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin KESİMOĞLU ise yaptığı konuşmada, böyle bir projenin ilkokul çağındaki çocukların güvenli bir mekanda internet üzerinden araştırma yapma imkanı sağlayan örnek bir proje olduğunun altını çizdi.

168. Kuruluş günü etkinliklerine katılmak ve Müdürlüklerdeki çalışmaları yerinde izlemek üzere Eskişehir Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin KESİMOĞLU ile Kadastro Dairesi Başkanı Güngör GÜZEL , Ziyaret kapsamında Tepebaşı, Odunpazarı, Mahmudiye Tapu müdürlükleri ile Eskişehir Kadastro Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

 Kaynak: http://www.tkgm.gov.tr

2 yorum

comments user
Mehtap

Acaba arşiv memuru kadrosunu bizim bölümden alacak mı TKGM??*

comments user
açılınbenkütüphaneciyim

Gelsin kadrolar.