×

Ankara Üniversitesi DTCF BBY Bölümü 60.Yıl Sempozyumu-13-14 Kasım 2014-Ankara

Meslek eğitimi kapsamında kuramsal ve pratik düzlemde günümüze ilişkin ve geleceğe yönelik saptamaları yapmak, yeni kurulacak ve/veya henüz öğretime başlamamış BBY Bölümlerine 60 yıllık deneyimin aktarılarak yönlendirici olmak amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda amaç, akademisyenlerimizin, kütüphanecilerimizin ve öğrencilerimizin buluşacağı bir tartışma platformu oluşturmaktır.

Bu amaç doğrultusunda sempozyumda, disiplinimizin düşünsel temelleri; geleceğin bireyi ve bilgilenme gereksinimi; yurtdışı deneyimlerin DTCF kütüphanecilik eğitimine yansımaları; diğer BBY Bölümlerinin deneyimleri; kütüphanelerde bilgi yönetimi ve uygulamaları; mesleğimiz ve disiplinimizin interdisipliner yapısı; meslek eğitiminde yeni yöntemler ve fırsatlar konularının ele alınacağı dört “oturum” ve öğrenci etkinliği olarak organize edilecek ve öğrencilerimizin meslek eğitiminden beklentilerinin tartışılacağı bir “forum” yer alacaktır.

Ankara Üniversitesi DTCF BBY Bölümü 60. Yıl Sempozyumu-13-14 Kasım 2014-Ankara

Yer: Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Farabi Salonu, 06100, Sıhhiye, Ankara

Kayıt için tıklayınız

Program için tıklayınız

1 yorum

comments user
Veysel

Ciddi bir ders programı değişikliği konusunda tartışmalar yaşandı. İnşallah hemen gelecek eylül ayında dersler değişir ve “Veri Madenciliği” konusunda eğitilecek meslektaşlara sahip oluruz.