×

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alım İlanı-Son Başvuru Tarihi-13.01.2014

Hava Kuvvetleri Komutanlığı çeşitli bölümlerden toplam 73 personel alacak. Başvurular 13 Ocak 2014’de sona erecek. BBY’den toplam 2 adet kütüphaneci alınacaktır, detaylı bilgiler aşağıdadır:

Sınıfı Unvan Adaylarda Aranan Nitelikler KPSS Puan Türü Cinsiyeti İl /İlçe Sayı
THS Kütüphaneci Fakültelerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik veya Kütüphanecilik lisans programlarından mezun olmak. KPSS-P3 Bayan/ Erkek İstanbul, İzmir, Bursa 2

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞART VE NİTELİKLER:

Hava Kuvvetleri Komutanlığına alınacak devlet memuru adaylarında aranacak nitelikler; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda gösterilen genel ve özel şartlar ile, Hv.K.K.lığı tarafından kadro ihtiyaçları doğrultusunda belirtilecek diğer şartlar olup; bu şartların aday tarafından başvuru esnasında belgelendirilmesi zorunludur. Bu kapsamda adaylarda aranacak nitelikler aşağıda sıralanmıştır:

a. Türk Vatandaşı olmak,

b. Başvuru tarihi itibarıyla, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış olmak (18 Aralık 1995 ve öncesi doğumlu olmak),

c. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

ç. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen suçlardan mahkûm olmamak,

ç. Erkek adaylar için; 30 Haziran 2014 tarihi itibarıyla, askerlik hizmetini yapmış askerlik çağına gelmemiş, askerlik hizmeti ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

d. Hizmet göreceği sınıf için, başvuru kılavuzunda belirtilen eğitim ve öğretim kurumlarının birinden diploma almış olmak,

e. İlan edilen unvanların öğrenim şartı için, son mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, ortaöğretim mezunları için 2012 yılı KPSS sınavına ait KPSSP94, ön lisans mezunları için 2012 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93, lisans mezunları için 2012 yılı KPSS Sınavına ait KPSS P3, İngilizce öğretmenliği kadrosu için başvuracak adaylar için ise 2013 yılı KPSS P10 puanı esas alınacak olup yapılan sınavlara girmiş olmak (Öğrenimlerini yurt dışında bitirenlerin, diplomalarının yurt içinde denkliği Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)’nca onaylandığını gösteren “Denklik Belgesi”ne sahip olmak),

f. İnternetten yapılan başvuru sonrası şehit, mâlul gazi veya muharip gazi eş ve çocuklarının durumlarını gösterir belgenin aslını Hava Teknik Okullar İnsan Kaynakları Değerlendirme Seçme Yerleştirme Komutanlığı tarafından belirlenen seçim aşamaları esnasında beyan edebilmek (Söz konusu durumda olduklarını internet üzerinden beyan edenler, durumlarını gösterir belgeleri Hv.Tek.Okl.İKDSY K.lığına faks çekeceklerdir),

ğ. Seçim ve mülakat aşamalarını asıl veya yedek olarak kazanan adayların, İnsan Kaynakları Değerlendirme Seçme Yerleştirme Komutanlığı tarafından sevk edilecekleri Muayene Merkezi veya Asker Hastanelerinden ‘Sivil memur adayı olur.” kararlı sağlık raporu almış olmak,

g. Seçim aşamalarında başarılı olan adaylar hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak,

BAŞVURU:

a. Başvurular, www.tekok.edu.tr internet adresinden yapılacaktır. İnternet ortamı haricinde posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

b. Başvuru sayfasında doldurulacak bilgilerin doğruluğundan ve sonrasında doğabilecek hukuki sorumluluklardan adaylar sorumludur.

c. Belgelerde, adayların beyanları esas olup, bu beyanların eksik yada hatalı bilgi içermesi durumunda, adaylık işlemlerine son verilecektir. Ayrıca, gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında, Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 9’uncu maddesi uygulanacaktır.

ç. Başvurular; 24 Aralık 2013 Salı günü başlayıp, 13 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 08.00’da sona erecektir.

ç. İnternet adresindeki başvuru formunun bizzat aday tarafından, kontrollü olarak doldurulması gereklidir. Online başvuruyu tamamlamayan veya başkasının yerine yapılan başvurular nedeniyle meydana gelen hatalardan, Hava Teknik Okullar İnsan Kaynakları Değerlendirme Seçme Yerleştirme Komutanlığı sorumluluk kabul etmemektedir.

d. Anlaşılmayan konular ve yardım talepleri için 0 232 251 16 00’dan Dahili: 4193­4187-4183-4181 numaralı telefondan iletişime geçilebilecektir.

BAŞVURULARIN AÇIKLANMASI VE SINAVA KATILACAKLARIN BELİRLENMESİ

a. İnternet üzerinden başvuruların tamamlanmasından sonra, Hava Teknik Okullar İnsan Kaynakları Değerlendirme Seçme Yerleştirme Komutanlığı tarafından yapılan tüm başvurular, adayların beyanları doğrultusunda kontrol edilecektir.

b. Başvuran adayların başvuruları, sınıf veya unvan bazında incelenecek ve başvuru kriterlerini sağlayan adaylar KPSS puanı sırasına göre sıralanacaktır. Alım yapılacak miktarın beş ila yirmi katı kadar aday puan sırasına göre mülakat/uygulama sınavına davet edilecektir. Davet edilen adayların listesi internet aracılığı ile ilan edilecektir. Adaylara posta ile tebligat yapılmayacaktır.

c. Başvurusu kabul edilen ve sınav giriş belgesi internet (www.tekok.edu.tr) üzerinden yayımlanan adaylar, belirtilen tarih, saat ve yerde hazır bulunacaklardır. Belirtilen yer ve zamanda, seçim aşamalarına katılmayanlar haklarını kaybedecektir. Bu işlemlerin takip edilmesi tamamen adayın sorumluluğundadır.

ç. Yapılan kontroller sonucunda, herhangi bir koşulu sağlayamadığı anlaşılan başvuru sahiplerinin başvurusu reddedilecektir. Başvurusu reddedilen adaylara, internet aracılığıyla red nedenleri ayrıntılı olarak (yaş, cinsiyet, mezun olunan bölümün uygun olmaması vs.) bildirilecektir.

6. DİĞER HUSUSLAR a. Kısaltmalar:

GİHS: Genel İdare Hizmetleri Sınıfı THS: Teknik Hizmetler Sınıfı SHS: Sağlık Hizmetleri Sınıfı

EÖHS: Eğitim Öğretim Hizmetler Sınıfı YHS: Yardımcı Hizmetler Sınıfı

b. Bu kılavuz, genel bilgi amaçlı hazırlanmış olup, Hv.K.K.lığının takvim ve kılavuzda her türlü değişiklik yapma hakkı saklıdır.

c. Adayların, başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evrakının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin işlemlerinin hangi aşamasında olursa olsun, işlemleri iptal edilecektir.

İRTİBAT TELEFONLARI VE İNTERNET ADRESİ:

Basın ve Halkla İlişkiler Kısmı Telefon 0 232 251 16 00 / 4193
Faks 0 232 251 92 78
Sivil Memur Temin Kısmı Telefon 0 232 251 16 00 / Dahili 4183-4187­4193
Hv.Tek.Okl.K.lığı Internet Adresi İnternet www.tekok.edu.tr

14 yorum

comments user
Orkun

http://www.bbyhaber.com/bby/2014/01/08/2014-yili-net-kutuphaneci-maasi/#comment-5560

ayşe demişki 25 Ocak 14 14:40

@bbyhaber kütüphaneci maaşlarının 300 tl daha fazla olması için şuan yapılan bir çalışma var mı? bu durumun düzeltilmesi mümkün görünüyor mu ve durum leyhimize mi? bilginiz varsa bizi aydınlatmanız çok iyi olacaktır teşekkürler…

comments user
vefa küçük

Arkadaşlr bende başvurdum ama ne zaman hakkazandıgımızla ılgılı bı bılgı goremedım bılen varsa bu konu ıle acıklama yazabılırrmı yorumlara . şimdiden teşekkur ederım.

comments user
serhat

başvuru sonuçlarını nasıl v enerden ögrenecegiz bilen varsa söylesin şimdiden teşekkkürler

comments user
last

@sblnt2401 arkadaşım,
hem sana hem de öğrendiğimi paylaşmak amacıyla açıktan atandıktan sonra tekrar tercih yaptığında, bulunduğun konumdan istifa ederek çıkabildiğinden ve istifa ile çıkışla 2 sene tercih yapılamadığından atansan bile ne yazık ki bir işe yaramıyor (muş). KPSS kursundan bir öğretmen arkadaşımdan öğrendim.

comments user
ibrahim

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla hava kuvvetlerine başvurupta atanan arkadaşlar haziranda tercih yapamazlar çünkü hkk açıktan alım yapsa bile 657 nin 4/b sine göre çalıştırmakta diğer kurumlar gibi kurumsal sözleşmeli değiller bu nedenle başka kuruma gitmek için istifa edip altı ay beklemek lazım diye biliyorum iyi araştırın derim

comments user
sblnt2401

Değerli meslektaşlarım merhabalar. Last hava kuvvetleri açıktan atama yaptığı için puanını haziran dada kullanabilirsin diye biliyorum. Yine de tam emin değilim yapmak istemem arkadaşım.

comments user
firestrak

arkadaşlar ben 69.284 puanla başvuru yaptım. başvuru yapmayı düşüne arkadaşların bilgilerini paylaşması rica olunur.

comments user
last

@sblnt2401 diyelim ki burada çalışmaya başladık, aynı puanla tekrar haziranda tercih yapabilir miyiz? Yoksa sınava yeniden mi girmemiz gerekir? Teşekkürler.

comments user
sblnt2401

Değerli meslektaşlarım merhaba. İlanın daha önceden de verilip kadroların boş kalmasının nedeni kimsenin başvurmaması değil başvurup kazanıp da gitmeyenler yüzünden maalesef. İnşallah hak edenler kazanır ve bu güzel kadrolar boş kalmaz umarım.

comments user
bbyist2011

Keşke ilani tam okusaydiniz arkadaslar adamlar il sayisi neden fazla aciklamislar en sonunda çünkü.

comments user
ankara

Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce de böyle bir ilan verilmişti, 3 il fakat 2 kişilik kadro vardı. Sanırım o alımlarda kimseyi almadılar aynı ilanı tekrar açmışlar

comments user
last

Aradim 3 il 2 kadro mantigini sormak için. Açan olmadı. .

comments user
ckr

İstanbul için de alım olmuştu daha önce 64.le alındıgını duymuştum ama net bilgi değil.

comments user
last

3 il ismi yazip 2 kontenjan nasıl olur ?
Basvuran arkadaslar puanlariniz kac ?