×

Şirket personeli kadrosunda çalışacak kütüphaneci aranıyor!!!-Çanakkale Üniversitesi

Yapılan hizmet alımı ihalesi için, Çanakkale Üniversitesi bünyesinde şirket personeli kadrosunda istihdam edilmek üzere; aylık 1450-1500 TL net maaş ile kataloglama yapacak ve diğer kütüphanecilik hizmetlerine destek verecek Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü mezunu  4 kütüphaneci  daha alınacaktır.

Kataloglama tecrübesi olan ve YORDAM kütüphane yazılımını kullanabilen adaylar tercih nedenidir.
Başvuru kabul tarihleri : 04 – 10 Aralık 2013
Mulakat tarihleri : 12-13 Aralık 2013
İşe başlama tarihi : 16 Aralık 2013
Adayların fotoğraflı özgeçmişlerini 10 Aralık saat 17:00’a kadar  niftem.cahit.alkan@gmail.com adresine  göndermeleri rica olunur.

9 yorum

comments user
t36

valla 1000 liraya bile çalışacak kütüphaneci var. Sorun burada değil buna bize mecbur bırakanlarda. Niye kütüphaneci almıyor çanakkale?
Benim çalıştığım kurum da şuana kadar kpss ile bir tane bile kütüphaneci almadı. Neden böyle yapıyolar anlamıyorum. Taşeron var, sözleşmeli var, memur var. Bir tane kpss ile atanmış kütüphaneci yok. Ama sözde en birinci kütüphaneyiz de kitap sayımız şu kadar da köklü geçmişimiz var da.
İmkan varken bu şekilde çalışmak mesleğin değerini düşürüyor.
1milyon kitabın olsun ancak reklam yapın bizim sırtımızdan.

comments user
xyxyx

Komik olmayın arkadaşlar evet bende çok değerli mesleğimizin bu şekilde sürünmesine karşıyım; ama hayat hiç de öyle değil. İnsanlar 1000 lira için ne işlerde çalışıyor bilmiyor musunuz? Madem çok karşısınız edin çalıştığınız kurumdan istifa bizlerde böyle 1500 liralık-mış, depoculuk-muş ilanlarına başvurmayalım, sizin boşalttığınız yerleri dolduralım. Türkiye’de yaşıyoruz bunu unutmayalım. Sanmayın ki ilana kimse başvurmayacak. Bu işe kabul edilse mutluluktan uçaçak arkadaşlarım var.

comments user
vvb

işi bitti mi tekmeyi basacak bide bu yasaya destek verenler var kütüphanecilerden işte getirisi biraz genel düşünelim kendimizi hep değil

comments user
iübby2011

Herkese katılmakla beraber şunu da belirtmek isterim bu şekil alımlar ülkemizin değişmesi çok zor bir gerçeği sadece bizim mesleğimiz açısından değil her üniversite mezununu taşeron şirketler kullanabiliyor. Bu kanayan yaraya devletimizin bir son vermesi lazım bana kalırsa.

comments user
bby90

Bu şekil alımlarların, mesleğimizin değerini düşüreceği apaçık ortada. Tavrımızı koymalıyız arkadaşlar.

comments user
bilgi&belge

Bu durumun protesto edilmesi kanaatindeyim. Mesleğimizin değerini düşürmeyelim arkadaşlar.

comments user
METE

Bu ilana kimse başvurmasın tepki gösterilsin bu sitede her ilan yayınlanmasın bu şekilde protesto yapılmalı yoksa mesleğin depoculuktan bir farkı kalmayacak ..3 kuruşluk adamlar para kazanacak diye kendimizi kullandırmayalım derim..

comments user
ahmet

şirket personeli ne demek ya?
kamuoyundaki adıyla “taşeron” desenize kelime oyunu yapıp göz bağcılığı yapmayın lütfen!

Bu ilanın benzeri geçen yıl da yayınlandı. hiçbir hakkı olmayan taşeron yoluyla kütüphaneci istihdam etmek ne anlama geliyor.

çanakkale üniversitesi yıllardır neden kpss yoluyla alım yapmıyorlar da emek sömürüsünü tercih ediyor?

yüzlerce kişi umutla kpss yerleştirmesi beklerken 4 kadro neden böyle harcanıyor?

bu ilanı verenlerle görüşülmeli, alay eder gibi 1400 tl maaş yazarak, olması gereken özlük haklarını çiğneyerek neden mesleğimizin değerini düşürüyorsunuz diyerek ilan sahipleri protesto edilmeli.

kütüphaneciler derneği ve diğer meslek örgütleri ilana tepki göstermeli.

Ayrıca bbyhaber’de mesleğe hakaret ihtiva eden bu ilanı bu siteden yayından kaldırmakla işe başlayablir!

comments user
kutuphanecidunyasi

Bu üniversitenin kutuphaneci alımına şaşıyorum .Varsa boş kadron açarsin hem kutuphane hizmetini sağlama al hemde kütüphanecinin mesleğini sağlama al . Vakıf universitesi bile kadrolu kutuphaneci alirken devlet üniversitesi nasıl sirket personeli olarak alım yapiyor …